Sport

Un fotbalist care a aparut la CNN ar putea juca la Panciu

Dan Chiriac
23 oct 2008 721 vizualizări
Cei doi fosti fotbalisti de la Aerostar Bacau sint liberi de contract si au purtat discutii cu conducerea clubului in vederea unui eventual transfer u saptamina viitoare vor fi montate pe stadionul orasenesc scaune noi, din aluminiu

Doi fotbalisti de la echipa Aerostar Bacau sint in vizorul echipei FC Panciu, care au demarat tratativele pentru aducerea lor in orasul dintre vii. Sergiu Mavriche si Catalin Cursaru si-au reziliat in urma cu doua saptamini contractele cu Aerostar Bacau si in acest moment sint liberi de contract. "Este adevarat ca am discutat cu Mavriche si Cursaru, dar ok-ul final pentru aducerea lor va fi dat de antrenorul Ionica Serea, cel care raspunde de partea tehnica la echipa. De asemenea, vrem sa-l aducem pe atacantul Vulpe, de la FCM Birlad, cel care a marcat impotriva noastra in meciul direct. Mai avem citeva oferte de la unii impresarii, dar vom vedea de ce are nevoie Serea la echipa", a spus Florin Stoica, presedintele formatiei FC Panciu. Cei doi ar urma sa se alature celor doi olteni veniti la Panciu, Preda si Barbu. Atacantul Cursaru, in virsta de 30 de ani, a evoluat mai multi ani in prima liga la FCM Bacau si Progresul Bucuresti si a ajuns golgeterul Romaniei. Unul dintre golurile sale, intr-o partida cu Dinamo, a ajuns sa fie difuzat pe postul de televiziune CNN, la celebra rubrica "play of the day".

"Focsaniul a fost mai bun"

Florin Stoica a spus ieri ca echipa CSM Focsani a fost mai buna in partida cu FC Panciu si a obtinut o victorie meritata. "Au fost mai buni, arbitrajul nu a influentat cu nimic rezultatul. Este un succes meritat al unei echipei care a dovedit ca are jucatori cu experienta, care au jucat in Liga a doua, in timp ce noi abia am venit din judet. Am auzit si niste zvonuri cum ca unii jucatori de la noi nu si-ar fi aparat corect sansele, dar am vazut caseta meciului si pot spune ca toti jucatorii au evoluat corect. Atit au putut! E si normal sa evolueze mai slab in conditiile in care au vazut inaintea jocului cum medicul echipei s-a rasturnat cu masina, iar jucatorii au fost impresionati de acest accident", a comentat presedintele echipei patronate de Primaria Panciu. Judecatorul Florin Stoica a vorbit si de investitiile pe care administratia locala le face la stadion. "Avem un mare ajutor si din partea unui om de afaceri din Tifesti. Bugetul echipei in acest campioant este de 200.000 de euro. Aproape un miliard de lei vechi vor fi platiti unei firme din Piatra Neamt, care ne va livra o mie de scaune din aluminiu, care vor fi montate la ambele tribune ale stadionului din Panciu. Investitia apartine primariei, care in perioada urmatoare vrea sa mai construiasca patru slipi de iluminat si sa mai puna 22 de lampi pentru ca nocturna existenta la stadion sa poata fi omologata. Pina la finalul turului acest lucru se va intimpla, dar nu stiu daca vom juca si in nocturna la Liga a treia", a adaugat oficialul clubului de fotbal din Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.