Sport

Meciul de futsal de la Galati se amina

Dan Chiriac
22 oct 2008 679 vizualizări
United Galati - CSM Focsani s-ar putea juca pe 12 noiembrie Echipa de futsal CSM Focsani a solicitat Federatiei Romane de Fotbal sa amine partida din ultima etapa a turului Ligii intii in conditiile in care fotbalistii sint agrenati si in campionatul de fotbal pe iarba

Dupa cum se stie, CSM Focsani joaca in Liga a treia, simbata, de la orele 15.00, in deplasare cu Cetate Tg. Neamt, iar martea viitoare, acasa, cu CFR Pascani. Intre cele doua partide, jucatorii de la futsal ar trebui sa gaseasca ragazul sa dispute si partida de la sala, fapt aproape imposibil, dupa cum spun chiar ei. "Cum prioritate are fotbalul la iarba, am solicitat FRF-ului sa aminam jocul de la Galati, pentru ca nu avem timpul necesar pentru a juca trei meciuri in patru zile. Ni s-a propus data de 12 noiembrie pentru a disputa meciul restant, dar ramine de vazut daca la acea data sala din Galati va fi libera. Daca nu, este posibil sa facem o rocada, sa jucam turul la Focsani si returul la Galati", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal CSM Focsani. Luni seara, United Galati a produs o noua mare surpriza in seria de est a Ligii nationale dupa ce a invins la Tg. Mures cu scorul de 3 - 2. Galatenii au invins etapa trecuta cu 2 - 1 si pe ACS Odorheiul Secuiesc, ceea ce a parut atunci doar o simpla intimplare. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele complete ale etapei au fost:

Design Construct Brasov - Concordia Chiajna 3 - 4

CSM Focsani - Odorheiul Secuiesc 3 - 5

City\'us Tg. Mures - United Galati 2 - 3

Moldocor Piatra Neamt - Spicom Sf. Gheorghe 4 - 3

Clasament:

1. .Moldocor Piatra Neamt 13p

2. United Galati 13p

3. City\'us Tg. Mures 12p

4. Concordia Chiajna 12p

5. ACS Odorhei 9p

6. CSM Focsani 4p

7. Design Construct Brasov 2p

8. Spicom Sf. Gheorghe 1p



Agitatie la CSM Focsani

Victoria obtinuta vinerea trecuta in partida cu FC Panciu ar fi trebuit sa aduca liniste in tabara celor de la CSM Focsani, dar acest lucru nu s-a intimplat. Spiritele s-au agitat si mai mult odata cu aducerea in probe la echipa a juniorului Andy Gody Gerard, de 18 ani, venit de la echipa U 17 a clubului Rennes. Tinarul, care este component si al echipei U 17 a Frantei, a venit la schimb cu Mohammed Konate si apartine fostului presedinte al CSM Focsani, Dan Dumitru. Acesta a dezmintit intr-o emisiune televizata ca acesta s-ar fi antrenat cu Chimia Brazi. Noul jucator, originar din Congo, pare sa nu aiba liber la transfer, cel putin pentru moment. De altfel, intre fosta si actuala conducere a echipei relatiile nu sint dintre cele mai bune in ultima perioada, dupa ce echipa a fost preluata de clubul municipalitatii din Focsani. CSM 2007 Focsani detine in acest moment echipa de Liga a treia si cele de juniori A si B, in timp ce CSM Focsani are in componenta celelalte grupe de copii si juniori. Victoria in derby-ul judetean nu a avut darul sa impace cele doua tabere, care nu scapa nici o ocazie sa se "atinga" reciproc. "A fost o victorie normala in conditiile in care plusul de valoare al echipei noastre si-a spus cuvintul. Speram ca aceasta victorie sa aduca linistea si colaborarea in tabara CSM", a spus Gigi Caldare, din staful celor de la CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.