Sport

Veniti la sala!

Dan Chiriac
6 oct 2008 637 vizualizări
CSM Focsani - Spicom Sf. Gheorghe, azi, de la orele 17.00, la Sala Polivalenta CSM Focsani va disputa azi partida din cadrul etapei a patra a Ligii intii la futsal. Echipa pregatita de Petrache Gurguiatu va juca pe teren propriu cu Spicom Sf. Gheorghe, o formatie care are in componenta jucatori italieni, dar care se claseaza in acest moment pe ultimul loc al seriei.

Focsanenii au acumulat in primele trei etape un singur punct, obtinut etapa trecuta la Brasov, dupa un meci interzis cardiacilor, in care gazdele au condus cu 5 - 2, dar CSM a revenit si a egalat la cinci. Din pacate, focsanenii nu vor putea conta azi pe serviciile a doi jucatori de baza, Vali Toader si Emil Burcacel, ambii fiind accidentati. In aceste conditii Petrache Gurguiatu se va baza pe portarii Ivanciu si Apostol si pe jucatorii de cimp Bucataru, Curteanu, Dumitriu, Sararu, Covaci, Mirgoace, Nechifor. Suporterii focsaneni sint asteptati in numar cit mai mare la Sala Polivalenta, mai ales ca intrarea este libera. Partida a fost programata azi, dupa ce Sala Polivalenta a fost ocupata saptamina trecuta cu tirgul de haine si incaltaminte. (Dan CHIRIAC)


Medic plecat de la stadion


Partida de ieri dintre Unirea Pufesti si Avintul Jaristea s-a terminat in minutul 84, dupa ce medicul care semnase foaia a plecat de la stadion. In acel moment scorul era de 3 - 2 in favoarea oaspetilor. Derby-ul etapei, desfasurat la Bolotesti, s-a terminat nedecis, 1 - 1, golurile fiind marcate de Caraba si Lechea. Energia Vulturu a invins la Mindresti, dupa o partida interesanta. In etapa de ieri a Ligii a patra s-au inregistrat rezultatele: (D. C.)



Foresta Brosteni - AS Cimpineanca 1 - 0

VoinÃa Odobesti - Viitorul Homocea 5 - 1

Unirea Bolotesti - Chimica Marasesti 1 - 1

Unirea Pufesti - Avintul Jaristea 2 - 3 - interupt minutul 84

FCM Adjud - Unirea Tifesti 0 - 1


Grupa B:


Vointa Slobozia Ciorasti - Zorile Cotesti 0 - 1

SLD Focsani - Energia Vulturu 1 - 2

Flacara Urechesti - Steaua 2 - 1

Nisprod Golesti - Vointa Cirligele 5 -1

FC Dumitresti - Dinamo Tataranu 1 - 3

Victoria Gologanu - Unirea Milcovul 3 -2



A inceput "Gheorghe Ola"



Simbata dimineata, pe stadionul "Milcovul III" a debutat editia 2008/2009 a Memorialului "Gheorghe Ola", care incepind din acest an este rezervat copiilor nascuti in anii 1998 si 1999, cu un an mai mici decit la editiiile precedente. La grupa 1998 s-au inscris patru echipe, CSM Focsani, Vointa Sihlea, AS FC Unirea Focsani si FC Panciu. Simbata au avut loc primele meciuri care s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Vointa Sihlea - CSM Focsani 0 - 14 si AS FC Unirea Focsani - FC Panciu 6 - 2. La grupa 1999 s-au inscris formatiile CSM Focsani, FC Panciu si AS FC Unirea Focsani. In prima etapa a avut loc un singur meci, AS FC Unirea Focsani trecind cu 2 - 0 de FC Panciu. Etapa a doua va avea loc simbata viitoare, pe terenul sintetic de la Pasarela Odobesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.