Sport

Vom juca duminica seara pentru a avea timp de odihna

Dan Chiriac
18 sep 2008 618 vizualizări
Spune antrenorul Petrache Gurguiatu, referindu-se la partidele de acasa ale echipei de futsal u antrenorul spune ca, pe linga oboseala, jucatorii trebuie sa se lupte si cu arbitrajele defavorabile

Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut primele doua partide disputate in acest campionat. A fost mai intii 1- 7 pe teren propriu cu City\'us Tg. Mures dupa care a urmat un 1- 4 in deplasare cu Moldocor Piatra Neamt. Scorurile sint mult prea mari fata de realitatea din teren. Antrenorul Petrache Gurguitau spune ca aceste rezultate au venit ca urmare a mai multor factori, care trebuie sa fie intelesi si de suporteri. "Fotbalistii joaca intr-un ritm infernal. Vineri se disputa jocurile la iarba, iar simbata jucam la sala. Nu avem timp de refacere, iar adversarii stiu acest lucru. In prima etapa, pe teren propriu, am programat meciul duminica dimineata, la rugamintile oaspetilor, desi nu aveam nici 48 de ore de la terminarea meciului de la fotbal pe iarba. In runda a doua am fi vrut sa jucam duminica, dar cei din Piatra Neamt nici nu au vrut sa auda si am jucat la 24 de ore dupa meciul cu Aerostar de la iarba. De acum nu o sa mai colaboram cu nimeni, jucam acasa duminica seara, sa avem si suporteri in tribune", a spus Petrache Gurguiatu. Acesta spune ca pe linga oboseala, jucatorii trebuie sa se lupte si cu arbitrajele defavorabile. "La Piatra Neamt a fost japca pe fata. Nu este de ajuns ca aceasta echipa vine dupa o perioada de un an si jumatate de inactivitate? Este nevoie ca arbitrii sa-si bata joc de noi? Moldocor era o echipa puternica, care anul trecut a terminat pe locul cinci intr-o serie de 16. Era greu sa cistigam noi, care venim dupa o pauza atit de lunga, dar macar sa ne lase sa jucam! Si nu trebuie uitat ca, fata de acum doi ani, am pierdut o intreaga linie de jucatori, Craciun, Lazar, Chivu, Dutu, Ungureanu". Petrache Gurguiatu isi aminteste insa ca si in urma cu doi ani, la prima participare in Liga intii, echipa de futsal a avut un start fals. "Atunci ne-a batut Deva cu 8 - 1 acasa si am pierdut la Timisoara. Ne gindeam ca nu o sa facem fata, dar pina la urma am avut evolutii apreciate, am umplut sala la meciuri si am facut egal pe teren propriu cu campioana Romaniei, ACS Odorheiul Secuiesc, desi am condus pina cu trei secunde inainte de final. Sper ca istoria sa se repete si in acest an", a mai adaugat Gurguiatu. CSM Focsani va juca in etapa a treia in deplasare cu Design Construct Brasov, focsanenii sperind la primul succes in acest campionat. (Dan CHIRIAC)


Etapa a treia: 28/29 septembrie


Design Construct Brasov - CSM Focsani

Sfintu Gheorghe - City\'US Tirgu Mures

Chiajna - United Galati

ACS Odorheiu Secuiesc - Moldocor Piatra Neamt


Clasament - 2


1. Tg. Mures 2 2 0 0 12-3 6p

2.United Galati 2 2 0 0 7 -2 6p

3. Moldocor 2 2 0 0 5-1 6p

4. Odorhei 1 1 0 0 4-2 3p

5. Concordia 1 0 0 1 0-1 0p

6.Spicom Sf. Gh 2 0 0 2 3-8 0p

7.Rom Brasov 2 0 0 2 3-8 0p

8. CSM Focsani 2 0 0 2 2-11 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.