Sport

FC Panciu incearca sa dea lovitura la Tg. Neamt

Dan Chiriac
23 aug 2008 724 vizualizări
Cetate Tg. Neamt - FC Panciu, azi, de la orele 18.00, in etapa a doua a Ligii a treia FC Panciu va incerca sa produca surpriza si sa se intoarca cu puncte din deplasarea de azi , de la Tg. Neamt. Partida, care se va desfasura la concurenta cu Liga intii, se anunta a fi una echilibrata, cu doua echipe cu stari de spirit diferite.

Gazdele au obtinut un punct in prima etapa, in deplasare, in timp ce pancenii au pierdut nemeritat, in minutul 90, pe teren propriu. Partida se joaca azi pentru ca formatia Cetate Tg. Neamt a ales sa joace partidele de pe teren propriu in alta zi. Nemtenii au trimis catre Federatia Romana de Fotbal solicitarea ca meciurile lor de pe teren propriu sa aiba loc simbata, de la orele 18.00. Partida dintre Cetate Tg. Neamt si FC Panciu va fi condusa la centru de Ovidiu Curta, din Deda. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Matei Dionisie si Alin Danciu. Pentru acest joc, antrenorul Ionica Serea are la dispozitie aproape tot lotul de jucatori, doar Paul Cioran fiind in continuare accidentat si fiind incert pentru jocul de la Tg. Neamt. (Dan CHIRIAC)


Cetate Tg. Neamt - FC Panciu

Stadion: "Cetate". Orele: 18.00.

Arbitri: Curta Ovidiu (Deda), Dionisie Matei (Tg. Mures), Alin Danciu (Sancraiu)

Rezerva: Laszo Kurtos (Tg. Mures)

Observator: Zoltan Karda (Odorheiul Secuiesc)

FC Panciu: Lazar - Voinea, R. Stan, Calin, Cl. Mihai - Ungureanu, Dutu, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu.

Antrenor: Ionica Serea

Primul amical la futsal


u Concordia Chiajna - CSM Focsani, azi, de la orele 18.00


Echipa de futsal CSM Focsani va juca azi o partida de pregatire in vederea noului sezon competitional, care va debuta pe 7 septembrie. Focsanenii joaca de la orele 18.00, in deplasare, cu Concordia Chiajna, echipa care va fi si in campionat colega de grupa cu CSM Focsani. Lotul echipei de futsal CSM Focsani va fi format dintr-un grup de jucatori de la fotbalul pe iarba, printre care se afla portarul Ivanciu si jucatorii de cimp Curtenau, Sararu, Bucataru, Toader, Covaci, Burcacel, Patrascu sau Mingoace. Partida va avea loc in Sala Polivalenta din comuna situata la sapte kilometri de Bucuresti. Cele doua echipe urmeaza sa se intilneasca si in etapa a cincea a campionatului national Liga intii de futsal. (Dan CHIRIAC)


Incepe Cupa Vrancei la handbal


u meciurile au loc azi si miine la Polivalenta


Azi, la Sala Polivalenta, debuteaza Cupa Vrancei la handbal, competitie organizata cu sprijinul Directiei pentru Sport Vrancea. La startul intrecerilor se vor alinia formatiile CSM Focsani, Universitatea Galati, Poli Iasi si Triumf Calarasi. Primele trei formatii vor fi colege si in campionatul care va debuta pe 13 septembrie. Competitia de la Sala Polivalenta va incepe simbata dimineata si se va termina duminica la prinz. Turneul se va desfasura dupa sistemul fiecare cu fiecare. Focsanenii vor juca de fiecare data in meciul al doilea al reuniunii. Cele patru formatii au jucat si la editia de anul trecut a competitiei, care a fost cistigata de CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)


Simbata:


orele 10.30: Triumf Calarasi - Poli Iasi

orele 12.00: CSM Focsani - Universitatea Galati


orele 16.30: Poli Iasi - Universitatea Galati

orele 18.00: CSM Focsani - Triumf Calarasi


Duminica:


orele 9.30: Triumf Calarasi - Universitatea Galati

orele 11.00: CSM Focsani - Poli Iasi


Victorie fara dubii


u Chimica Marasesti - AS Cimpineanca 5 - 0 (4 - 0)


Adversarul echipei Chimica Marasesti a fost schimbat in ultimul moment. Gazdele au dominat partida de la un capat la altul, oaspetii avind doar sansa golului de onoare, dar au ratat o lovitura de pedeapsa. Chimica Marasesti, formatia sustinuta financiar de omul de afaceri Nicolae Tutoi, socrul prefectului Dragos Mircea, are in componenta mai multi fotbalisti transferati in aceasta vara. Cu toate acestea, conducatorii spun ca se gindesc sa mai aduca cel putin sase jucatori pentru a-si atinge obiectivul, respectiv ocuparea primulului loc in Liga a patra. De altfel, fata stadionului din Marasesti s-a schimbat, vestiarele fiind modernizate, avind acum mobilier nou si termopane. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 43 minute, 58 secunde
Jucati-l pe Burtuk........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.