Sport

Se stabileste programul turului

Dan Chiriac
19 aug 2008 509 vizualizări
CSM Focsani va juca din luna septembrie in prima liga de futsal Echipa de futsal CSM Focsani revine oficial in Liga intii, astazi, odata cu tragerea la sorti a partidelor din turul campionatului.

Formatia pregatita de Petrache Gurguiatu spera sa aiba mai mult noroc decit in urma cu doi ani. Atunci, CSM Focsani a jucat in prima etapa, pe teren propriu, cu CIP Deva, campioana Romaniei de la acea ora. Focsanenii au pierdut cu scorul de 7 - 1, neputind sa se opuna unei echipe care aproape se confunda cu cea nationala. Acum, CSM Focsani a fost repartizata in grupa B cu campioana Romaniei, ACS Odorheiul Secuiesc. Focsanenii spera sa nu intilneasca in prima etapa tocmai aceasta formatie, chiar daca partidele dintre Odorhei si Focsani au fost dintre cele mai frumoase, cel putin din punctual de vedere al spectatorilor. Ba chiar, una dintre ele, desfasurata in returul 2006/2007, la Focsani, a ramas in memoria tuturor iubitorilor de sport din Vrancea. Atunci, cele doua echipe au terminat la egalitate, 3 - 3, harghitenii egalind cu trei secunde inainte de finalul partidei. In tribunele Salii Polivalente din Focsani s-a aflat atunci aproape intreaga conducere a Federatiei Romane de Fotbal in frunte cu presedintele Mircea Sandu. CSM Focsani, care va fi pregatita de Petrache Gurguiatu, va intilni in grupa B echipele AC Odorheiul Secuiesc, MGA Bucuresti, City\'us Tg. Mures, United Galati, Atletic Bucuresti, Moldocor Piatra Neamt, Sicullum Miercurea Ciuc si Transkurier Sf. Gheorghe. Primele patru echipe din aceasta serie se vor califica in semifinale. Pentru focsaneni mai exista in aceasta serie adversari traditionali, printre care echipele bucurestene, dar si formatiile United Galati si Moldocor Piatra Neamt. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.