Sport

O victorie si o infringere

Dan Chiriac
18 aug 2008 660 vizualizări
CSM Focsani - Raraul Cimpulung Moldovenesc 1 - 0 (0 - 0) si FC Panciu - CSM Rm. Sarat 0 - 1 (0 - 0), in prima etapa a Ligii a treia

Comportarea echipelor vrincene in prima etapa a Ligii a treia a fost una meritorie, din pacate, rezultatul de la Panciu fiind total in contradictie cu ce s-a intimplat pe teren. CSM Focsani a obtinut o victorie scurta in fata unei echipe care a aflat in ultimul moment ca va lua parte la Liga a treia. Dupa citeva ocazii de gol in prima repriza, Bucataru a decis meciul, din penalty, in minutul 55. Focsanenii au obtinut trei puncte meritate si se pregatesc acum pentru derby-ul cu CSM Rm. Sarat de etapa viitoare. CSM Focsani a jucat cu: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu - Burcacel, Bucataru, Curteanu, Moise (90 Sava) - Covaci, Andries (6 Mindrescu "" 76 Constantinescu). Viitorul adversar al focsanenilor nu a aratat mare lucru la Panciu, nu a ajuns la poarta lui Lazar, tot meciul, dar a marcat golul victoriei, in ultimul minut, dupa un contraatac norocos. Pancenii se pregatesc acum pentru etapa a doua, cind vor juca in deplasare cu Cetate Tg. Neamt. Cel mai probabil meciul se va juca simbata dupa-amiaza, pentru ca nemtenii au jucat si in campionatul trecut in aceasta zi. Vineri seara, FC Panciu a jucat cu: Lazar - Stanciu , R. Stan, Calin, Cl. Mihai - Dutu, Stoian, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu. Au mai jucat: Dobrescu, M. Lazar, I. Radu si Cutean. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele complete ale etapei au fost:


Laminorul Roman - CFR Pascani 3 - 0

Ecologistul Botosani - Cetate Tg. Neamt 1 - 1

FC Panciu - CSM Rm. Sarat 0 - 1

CSM Focsani - Raraul Cimpulung 1 - 0

Fcm II Bacau - Willy Bacau 2 - 2

Rapid Suceava - Petrolul Berca 0 - 0

Aerostar Bacau - Poli II Iasi 3 - 0

Otelul II Galati - FCM Birlad 5 - 0

Ceahlaul II - Pambac Bacau 0 - 1




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.