Sport

Marasestiul revine in prim-plan

Dan Chiriac
13 aug 2008 1554 vizualizări
Omul de afaceri Nicolae Tutoi si primarul Constantin Vlase vor sa relanseze fotbalul din Marasesti Echipa de fotbal Chimica Marasesti va reveni se pare in prim-planul fotbalului judetean, avind ca obiectiv in acest campionat ocuparea unuia dintre locurile fruntase.

Revenirea fotbalului din Marasesti in prim-plan se datoreaza omului de afaceri Nicolae Tutoi, socrul prefectului Dragos Mircea, care va investi masiv in gruparea din Marasesti, dar si primariei orasului, edilul Constantin Vlase hotarindu-se sa sustina echipa de fotbal. De altfel, lucrarile de modernizare a bazei sportive sint in plina desfasurare. Gazonul a fost refacut, in timp ce tribunele si vestiarele urmeaza sa aiba o alta fata. Cit priveste echipa care va juca in campionatul viitor, lotul a fost intarit semnificativ. Marea majoritate a fotbalistilor care vor juca la Marasesti au evoluat la fotbalul in sala la Certimpex United. Cele mai cunoscute nume sint Daniel Mania, Gabi Corcoz sau Vali Grigorica, fotbalisti cu state vechi in Liga a patra sau a treia. De asemenea, la Marasesti vor ajunge doi fosti fotbalisti de la FC Panciu. Danut Lechea, care a mai trecut intre timp pe la Bolotesti, in timp ce Gabi Mocanu a fost in lotul pancenilor pina dupa cantonamentul de la Gura Humorului, cind Ionica Serea a renuntat la serviciile sale. Totodata, portarul selectionarei presei din Vrancea, Bogdan Iaru, a primit o oferta de a juca la Marasesti, dupa ce acesta a avut o evolutie exceptionala la Vaslui, unde presa vrinceana a devenit campioana din zona Moldovei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.