Sport

Primul amical al fotbalistilor focsaneni

Dan Chiriac
19 iul 2008 631 vizualizări
CSM Focsani intilneste Pambac Bacau, azi, de la orele 10.30, pe stadionul Milcovul CSM Focsani va juca azi primul amical al acestei veri. In ultimul moment, conducerea clubului a reusit sa perfecteze un joc amical, adversarul gasit fiind Pambac Bacau.

Bacauanii sint adversari traditionali pentru CSM, in urma cu doua sezoane acestia fiind singurii care au tinut pasul cu ritmul infernal impus de focsaneni. Pambac a trecut anul trecut printr-o perioada grea, salvindu-se de la retrogradare in ultimul moment, dupa ce majoritatea jucatorilor a plecat la echipa locala Aerostar. Acum, dupa ce Aerostar s-a intarit cu fotbalisti de la FCM Bacau, Pambac a primit la rindul sau mai multi jucatori de la Aerostar. In aceste conditii, se pare ca echipa bacauana si-a revenit la forma din urma cu doua campionate. Partida de azi va avea loc pe terenul 1 si va fi condusa la centru de Alin Samoila. Conducerea echipei focsanene s-a inteles cu Dunarea Galati pentru disputarea unui amical, miercuri, 23 iulie, pe stadionul "Milcovul". Focsanenii s-au mai inteles si cu cei de la CSM Rm. Sarat pentru disputarea unei partide amicale pe 1 sau 2 august, tot la Focsani.


Schimbari la echipa


De luni, focsanenii vor intra timp de cinci zile si in cantonament, care va fi efectuat la Hanul Bachus. Pina atunci, fotbalistii CSM-ului continua sa se antreneze pe stadionul "Milcovul". Ieri dimineata, dupa o incalzire s-a incins si o partida de fotbal intre verzi si portocalii. Din lotul focsanenilor au lipsit la antrenamentul de ieri patru jucatori. Daca Bucataru si Robert Radu au fost invoiti, situatia lui Cristi Gurguiatu ramine in continuare incerta, acesta fiind in acest moment in probe la o alta echipa de Liga a treia. In schimb, CSM Focsani l-a pierdut pe Cristi Riscu, care a anuntat ca si-a gasit o echipa la Pascani si va fi jucator-antrenor acolo. Acesta a luat legatura cu conducerea clubului CSM si a primit acceptul sa ramina acasa. Pe de alta parte, fotbalistul Petrica Ioan se antreneaza cu echipa si va fi inclus in lotul care va efectua cantonamentul. Desi are 37 de ani, jucatorul este in continuare intr-o forma fizica buna si poate fi util formatiei in campionatul viitor. De altfel, acesta a fost unul dintre ce mai buni jucatori ai CSM-ului in anul promovarii, dar a renuntat la Liga a doua, considerind ca are o virsta si nu are rost sa joace la acest nivel.


Toma se antreneaza cu CSM


Fotbalistul focsanean Adrian Toma se antreneaza cu CSM Focsani. De citeva zile, "Tomita" alearga cot la cot cu fotbalistii focsaneni, iar ieri dimineata s-a bagat si la partida de fotbal, unde a fost unul dintre cei mai buni jucatori, marcind de multe ori in poarta aparata de Ivanciu si Savulescu. Pentru moment, situatia lui Toma este neclara. Acesta a terminat contractul cu Poli Iasi, dar a avut oferte din Cipru, de la Aris Limasol si de la formatiile de Liga intii CS Otopeni si Gaz Metan Medias. In cazul in care nu se clarifica nimic in privinta sa, nu ar fi exclus ca Toma sa ramina la Focsani. (Dan CHIRIAC)


Sararu, tatic


Fotbalistii CSM-ului au avut si un motiv de bucurie ieri dimineata. Toti au aflat ca Florin Sararu este de doua zile taticul unui baietel. Sotii Sararu au decis ca baietelul lor sa se numesca Mihai Alexandru. Florin Sararu este constantean, dar a venit la Focsani in urma cu sase ani, jucind de atunci doar in Vrancea. Florin Sararu a devenit focsanean cu acte in regula dupa ce s-a casatorit in 2006 cu o localnica. Ziarul de Vrancea doreste familiei Sararu sa le traiasca baietelul si sa-i faca fericiti. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.