Sport

Final de cantonament

Dan Chiriac
27 iun 2008 563 vizualizări
Juniorii de la CSM Focsani s-au intors acasa, aseara, din stagiul de pregatire de la Navodari. Timp de sapte zile, 48 de copii s-au aflat in Tabara Delfinul, din statiunea Navodari.

Stagiul a cuprins antrenamente fizice si tactice, dar si partide de fotbal pe plaja sau pe terenul de beton din incinta taberei. Ieri, CSM Focsani ar fi trebuit sa joace un meci de pregatire cu cei de la Real Constanta. Constantenii au intrat in vacanta si au renuntat la acest meci. "A fost un stagiu de pregatire reusit, folositor pentru toti cei care au fost prezenti la Navodari. Au avut ce invata si toti au raspuns bine cerintelor impuse. Juniorii vor intra in vacanta, pina pe 21 si 28 iulie, in timp ce jucatorii mai mici vor relua pregatirile chiar de luni", a spus Alin Samoila, unul dintre antrenorii care a insotit copiii in tabara. (Dan CHIRIAC)



Doi focsaneni la campionatele nationale


Doi atleti focsaneni vor lua parte la sfirsitul acestei saptamini la campionatele nationale ale juniorilor III. Competitia atletica va avea loc in capitala si va aduna la start cei mai buni sportivi din toata tara, la aceasta categorie de virsta. Clubul CSM 2007 - LPS Focsani va fi reprezentat la aceasta intrecere de sportivii Alin Iliev si Ionica Bizna . Sportivii sint pregatiti de profesorul Gicu Alexandrescu. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.