Sport

Au inceput inscrierile la Descopera invingatorii de miine

Alex Smeu
13 iun 2008 2370 vizualizări
Ieri, la intrarea principala a stadionului "Milcovul I" din Sud, a fost organizat un centru de inscriere pentru tinerii fotbalisti, in vederea participarii la campania "Descopera invingatorii de miine", sustinuta de Gillette.

In prima parte a zilei de ieri s-au inscris primii opt copii. Programul este sustinut de fostii mari fotbalisti romani Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Dan Petrescu. Micii microbisti sint asteptati astazi, intre orele 10.00 si 18.00, pentru a-si putea trece numele pe lista viitoarelor glorii ale fotbalului. Important de retinut este faptul ca aceasta selectie este rezervata numai copiilor cu virste cuprinse intre 12 si 14 ani. Probele fizice vor avea loc simbata, pe stadionul "Milcovul I", intre orele 9.00 si 12.00, urmind ca dupa o pauza de trei ore sa fie reluate pina la ora 18.00. Astfel ca jucatorii de 12 ani vor incepe de la ora 9.30, cei de 13 ani de la ora 10.30, iar cei de 14 ani de la ora 15.30. De reamintit faptul ca inscrierile micilor iubitori ai sportului rege se fac numai in prezenta parintilor care sint obligati sa aiba asupra lor buletinul de identitate si o copie dupa certificatului de nastere al copiilor. Dupa probele fizice de simbata, care vor fi date in prezenta cunoscutilor antrenori Emeric Ienei si Dan Petrescu, doar patru fotbalisti din toate categoriile de virsta vor fi selectionati pentru «finala mare» care va avea loc la scoala de fotbal "Gheorghe Popescu" din orasul Craiova. (Alex SMEU)


S-au stabilit meciurile din "cupa"


Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea a stabilit partidele din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal. Toate disputele vor avea loc pe teren neutru, duminica, 15 iunie, de la ora 11.00. Jucurile se vor disputa dupa sistem eliminatoriu, urmind ca finala competitiei sa se joace pe terenul echipei AS Energia Vulturu, data exacta urmind a fi stabilita de catre oficialii AJF. Meciurile sint urmatoarele: FCM Adjud - FC Panciu, Foresta Brosteni - Vointa Deep Serv Odobesti, Zorile Cotesti - Vointa Cirligele, Victoria Bordeasca - Dinamo Tataranu si Unirea Milcovul - AS Energia Vulturu. (Alex SMEU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.