Sport

Gogirla, la meciul vedetelor

Dan Chiriac
4 iun 2008 583 vizualizări
Handbalista focsaneanca Simona Gogirla a participat duminica seara la cea de-a 75-a aniversare a Federatiei Maghiare de Handbal.

Focsaneanca a fost invitata la Budapesta, alaturi de alte staruri din handbalul feminin european, pentru a lua parte la partida dintre Ungaria si selectionata Europei. "M-a bucurat enorm aceasta convocare. Am jucat pe un post mai putin obisnuit, ca extrema, dar m-am simtit foarte bine", a spus Gogirla, la finalul jocului. Acesta a marcat sase goluri in partida din Ungaria. Echipa gazda a invins cu 38 - 32 in fata selectionatei europene. (Dan CHIRIAC)



Arbitrii incearca sa promoveze in Liga a treia


Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca examenul pentru promovare in Liga a treia sa se desfasoare pe 14 si 15 iulie. Orasul unde va avea loc acesta va fi stabilit in perioada urmatoare. Variantele cele mai probabile sint Medias sau Bucuresti. Pina acum, singurul arbitru vrincean care si-a manifestat intentia de a participa la acest concurs este asistentul Ionut Paraschiv, care se pregateste intens pentru examen. Testul va cuprinde atit probe fizice, cit si teoretice. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.