Sport

Bataie pentru Liga a treia

Dan Chiriac
31 mai 2008 1551 vizualizări
FC Panciu - FC Vaslui II, azi, de la orele 17.30, pe stadionul "Aerostar" din Bacau, in barajul pentru promovare in Liga a treia

FC Panciu va incerca azi sa dea lovitura si sa incheie cu dreptul cel mai bun sezon din ultimii ani. Pancenii au format in urma cu un an o echipa competitiva, care si-a dorit foarte mult sa promoveze. Elevii lui Ionica Serea au facut un sezon aproape perfect, cu un singur egal in partidele disputate, 1 - 1 cu Viitorul Homocea si peste 100 de goluri marcate. Parea ca nimic nu mai poate sta in calea celor de la FC Panciu in tentativa de a ajunge in Liga a treia. Numai ca ghinionul i-a urmarit pe panceni la imperecherea judetelor. FC II Vaslui este cel mai greu adversar pe care vrincenii il puteau intilni azi. Vasluienii vor beneficia de aportul citorva jucatori de la echipa mare, cele mai sonore nume fiind Panait, Buhaescu sau Neagu. Liviu Pavel, fostul jucator de la CSM Focsani, s-a accidentat si nu va putea juca azi. In aceste conditii, FC Panciu trebuie sa faca un meci perfect si sa spere ca fotbalistii care adusi din Liga intii vor juca cu aere de vacanta. Partida, care se va desfasura pe stadionul "Aerostar" din Bacau va fi condusa la centru de Horea Abrudan- Bacau. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Catalin Savu - Galati, Aurel Florescu - Bucuresti. Rezerva este Marian Carp - Galati. Observator federal este George Ionescu din Bucuresti. Suporterii echipei pancene care doresc sa insoteasca echipa la Bacau sint asteptati azi, la orele 14.00, in fata Primariei. Duelul galeriilor nu va fi nici el prea usor, dupa ce vasluienii au anuntat ca vor trimite la Bacau membri ai "Brigazii Supreme", una dintre cele mai puternice galerii din provincie. Daca la finalul celor 90 de minute de joc scorul va fi egal, se vor juca doua reprize de prelungiri a cite 15 minute. Daca egalitatea va persista se va trece la executarea loviturilor de departajare. (Dan CHIRIAC)


CASETA


FC Panciu - FC Vaslui II

Stadion: "Aerostar" - Bacau. Orele 17.30.

Arbitri: Horea Abrudan - Bacau, Catalin Savu - Galati, Aurel Florescu - Bucuresti.

Rezerva: Marian Carp - Galati.

Observator federal: George Ionescu "" Bucuresti

FC Panciu: Ionel - Stanciu, Mocanu, R. Stan, Cl. Mihai - Cioran, Alexandrescu, Dutu, Chivu - Costin, Predoiu.

Antrenor: Ionica Serea



S-au retras de pe teren


Echipa de baschet U 16 s-a retras de pe teren in partida cu LPS Pitesti, acuzind maniera penibila de arbitraj, favorabila gazdelor. "In sfertul trei, la scorul de 57 - 51 pentru pitesteni, dupa o noua greseala de arbitraj, impreuna cu profesorul Mircea Petrisor am decis sa retragem echipa de pe teren. Au gresit prea mult impotriva noastra. Am condus tot meciul, dar apoi au intrat in scena arbitrii. Ni s-a dat meci pierdut cu 20 - 0, dar avem dreptul sa jucam in continuare la turneul final", ne-a spus profesorul Catalin Dondoi. Focsanenii au jucat aseara ultima partida din cadrul grupei, cu CSS Brasov. Indiferent de rezultat, ambele echipe vor juca in semifinalele pentru locurile 5-8. Azi si miine, focsaneni vor lupta pentru un loc cit mai bun in ierarhia finala. (Dan CHIRIAC)



Jenei vine pe 14 iunie la Focsani


Campania "Se cauta un talent" va ajunge la Focsani pe 14 iunie. Cel mai titrat antrenor din fotbalul romanesc, Emerich Jenei, cistigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua in 1986, va participa la un trial ce va avea loc pe stadionul "Milcovul". Jenei va selecta cei mai buni fotbalisti de la cluburile din Focsani. Cistigatorul acestei selectii va lua parte la cea nationala si poate ajunge la juniorii clubului portughez, FC Porto. (D. C.)


Au pierdut in turul doi


Tenismenii focsaneni care au participat la nationalele U 12 de la Bucuresti au pierdut in turul doi. Tinerii tenismeni antrenati de profesorul George Bucuroiu nu au repetat performanta de la U 14, unde Teodor Apostu a cistigat turneul de dublu si a pierdut finala de simplu. Tenisul focsanean se pregateste acum pentru "Vrancea Trophy" care va debuta pe7 iunie, la terenurile din cadrul Complexului Sportiv "Milcovul". (D. C.)


Adjudul a terminat pe locul sase


Echipa de handbal juniori III de la CSS Adjud a ratat calificarea in semifinalele turneului final. Handbalistii pregatiti de profesorul Emil Dumitru au pierdut cu 26 - 33, in fata celor de la Unirea Sinnicolau Mare si au terminat pe locul trei grupa B. Ieri dimineata, adjudenii si-au terminat evolutia la turneul final, jucind in finala pentru locurile 5- 6, in fata formatiei din Sf. Gheorghe. Rezultatul final a fost de 33 - 22 in favoarea echipei din Covasna. In semifinalele turneului final se vor intilni azi LPS Suceava - Minaur Baia Mare si LPS Timisoara- Unirea Sinnicolau Mare. (D. C.)


Cupa "Ziua Colegiului Tehnic Edmond Nicolau"


Luni dimineata are loc Cupa "Ziua Colegiului Tehnic Edmond Nicolau", organizata de profesorul Ionel Ambrosie si consilierul educativ Mihail Fisan. Competitia se va desfasura la handbal masculin, volei feminin, atletism feminin si masculin si tenis de masa rezervat profesorilor din liceu. Profesorii responsabili pentru desfasurarea competitiei sint Vica Minca - handbal, Ionel Ambrosie - volei si tenis de masa, Florin Danciu si Petru Ittu - atletism. La intreceri participa sportivi din cadrul Colegiilor "Edmond Nicolau" si Economic "Mihail Kogalniceanu", dar si de la Liceul cu Program Sportiv. Premiile constau in cupe si diplome. De asemenea, vor fi acordate diplome pentru elevii care termina clasa a XII-a si si-au adus aportul la reprezentarea echipelor in competitiile sportive. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.