Sport

2-2 în primul amical al anului

Dan Chiriac
28 ian 2018 933 vizualizări

Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 a susţinut sâmbătă primul meci de pregătire. Meciul a avut la Chiscani, pe un teren destul de bun pentru această perioadă a anului, chiar dacă mici porţiuni erau acoperite cu zăpadă. Pe o vreme aproape primăvăratică, în contrast cu ceaţa şi vremea înorată de sâmbătă de la Focşani, CSM Focşani 2007 a dominat tot meciul şi putea obţine o victorie facilă dacă scopul acestui meci nu era verificarea tuturor jucătorilor. Scorul a contat prea puţin, la acest început de an, antrenorii urmărind ca tot lotul să-şi efectueze antrenamentul. Scorul a fost de altfel 2-0 pentru CSM Focşani 2007 după 90 de minute, dar gazdele au egalat la doi după ce s-a decis ca meciul să se desfăşoare pe parcursul a două reprize de 50 de minute. Pasăre a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 25, dar a deschis scorul în minutul 38 după ce a primit o pasă excelentă de la Predoiu. Predoiu a dus scorul la 2-0 în minutul 40 după ce a reluat cu capul în plasă după o excelentă fază de atac pornită de Claudiu Mihai şi continuată cu o centrare de manual a lui Ionuţ Manu. Repriza a doua le-a aparţinut tot oaspeţilor, care au ratat ocazii clare în faţa porţii adverse. Pe final, gazdele, la care au evoluat şi Ionuţ Cristian şi Cristi Căldăraru, jucătorii echipei de minifotbal Voinţa Cîmpineanca, au revenit în joc şi au obţinut un egal nesperat. Ionuţ Cristian a marcat din penalty în minutul 95, gazdele egalând apoi în minutul 99. CSM Focşani 2007 a jucat cu: Lazăr (Apenciucesei – Olariu) – Dediu, Panaite, Parlac, Mihai – Lupu, Negoescu, Chivu, Manu – Predoiu, Pasăre. Au mai intrat: Remus Popa, Pascu, Beşa, Nistor, Budeanu, Zaharia, Petrescu.  Focşănenii şi-au fixat şi alte amicale în această iarnă: 31 .01. acasă cu Victoria Curiţa, 10.02 în deplasare cu KTE Tg. Secuiesc, 11.02 in deplasare cu Victoria Curiţa, 14 .02 în deplasare cu Metalul Buzău, 17.02 acasă cu CSM Rm. Sărat, 21.02 în deplasare cu CSM Rm. Sărat, 24.02 în deplasare cu Sporting Lieşti, 27.02 acasă cu Metalul Buzău. Sunt in discuţii alte două partide de verificare cu FC Vaslui şi Universitatea Dunărea Galaţi. Conducerea clubului a decis să programeze un cantonament în această iarnă. În perioada 2-11 februarie, echipa se va afla în cantonament în staţiunea Covasna. Lotul echipei focşănene va suferi mici modificări în retur. Valentin Ion a plecat în Germania, la muncă, astfel încât nu va mai face parte din lot în retur. De asemenea, Sică Mitală a fost împrumutat la AS Mausolelul Mărăşeşti. Portarul Robert Dogaru, fundaşul Gelu Petrescu şi mijlocaşul Lăudatu ar putea fi noutăţile echipei. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.