Sport

Rugbystii in fata examenului decisiv

Dan Chiriac
29 mai 2008 566 vizualizări
LPS Focsani - CSS Birlad 5 - 7, in primul joc al turneului final Dupa ce a pierdut primul meci, echipa de rugby U 16 de la LPS Focsani este obligata sa cistige partida de azi pentru a spera la o medalie.

Partidele au loc pe stadionul Olimpia din Bucuresti. Marti, elevii antrenorilor Romica Paun si Viorel Ion au jucat cu CSS Birlad, pierzind cu 7 - 5. "Mi-e frica sa nu patim la fel ca cei de la baschet si anul acesta sa fie cel al locurilor patru. E important sa cistigam un meci, pentru ca orice victorie te salta spre o medalie. Sportul vrincean are nevoie de rezultate foarte bune si sper sa nu avem parte de un an cu blestemul locului patru", a spus antrenorul Viorel Ion. Echipa U 16 evolueaza ca un centru de excelenta si are in componenta sportivi veniti din Tecuci, Birlad, Galati sau Soveja. (Dan CHIRIAC)


Turneul final are loc la Sighisoara


Federatia Romana de Handbal a decis ca partidele turneului final la juniori II sa aiba loc la Sighisoara. Turneul va incepe la mijlocul saptaminii viiitoare si va aduna la start cele mai bune opt echipe din tara. Printre acestea se va afla si CSS Adjud, formatie pregatita de profesorul Emil Dumitru. Adjudenii s-au calificat la turneul final dupa ce au reusit sa se claseze pe primul loc, la turneul semifinal de la Constanta. Handbalistii de la CSS Adjud sint cei care in urma cu doi ani au devenit vicecampioni nationali la juniori III. (Dan CHIRIAC)


Doua meciuri la Bacau


Federatia Romana de Fotbal a stabilit ieri tintarul final al meciurilor de baraj pentru Liga a treia. FC Panciu va juca cu FC Vaslui, simbata de la orele 17.30, pe stadionul "Aerostar" cu FC II Vaslui, echipa satelit finantata de Adrian Porumboiu. Pancenii pornesc cu sansa a doua in fata unei echipe care va primi ajutorul mai multor jucatori de la FC Vaslui. Tot in aceasi zi, pe stadionul "Letea", de la aceasi ora, se va juca si meciul dintre AS Miercurea Ciuc si AS Zagon. In cursul serii de ieri, Comisia Centrala a Arbitrilor urma sa stabileasca si brigazile de arbitri pentru cele 21 de partide de baraj. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.