Sport

Baschetbalistii joaca la Pitesti

Dan Chiriac
28 mai 2008 820 vizualizări
Echipa de baschet U 16 va juca incepind de azi la turneul final ce are loc Pitesti. CS Olimp Focsani va incerca sa depaseasca performanta echipei U 18, care, saptamina trecuta, la turneul de la Focsani, a terminat pe locul patru

Acest lucru nu va fi deloc usor, tinind cont de valoarea celorlalte echipe care iau parte la turneu. Principala arma a focsanenilor va fi Catalin Petrisor, cel care este component al lotului national al Romaniei, la U 16, si a jucat saptamina trecuta si pentru echipa U 18 a clubului Olimp Focsani, la turneul de la Sala Polivalenta. "Avem sanse mici sa obtinem o medalie sau sa ne calificam in semifinale. Este deja o performanta faptul ca am ajuns aici cu o echipa de virsta mai mica. Mingea e rotunda si, totusi, pot aparea surprize", a spus profesorul Mircea Petrisor. Impreuna cu ceilalti componenti ai echipei, baschetbalistii focsaneni pot deveni surpriza turneului, intr-o grupa dificila cu CSS Timisoara, LPS Pitesti si CSS Brasov. Aseara a avut loc sedinta tehnica care a stabilit ca Olimp Focsani sa joace prima partida, azi de la orele 14.30, cu CSS Timisoara. (Dan CHIRIAC)



Adjudul in lupta pentru medalii


Echipa de handbal juniori III de la CSS Adjud a jucat aseara tirziu partida din cadrul primei etape a turneul final ce are loc la Suceava. Handbalistii pregatiti de profesorul Emil Dumitru isi doresc sa se intoarca acasa cu un rezultat cit mai bun. "Pentru Adjud, un oras atit de mic, este o performanta deosebita faptul ca am reusit sa calificam doua echipe la turneele finale. Este un turneu foarte puternic, iar noua nu ne ramine decit sa incercam sa obtinem un rezultat cit mai bun, chiar si o medalie. Depinde foarte mult de forma copiilor", a spus Emil Dumitru, antrenorul handbalistilor adjudeni. (Dan CHIRIAC)


Aseara s-au jucat partidele:


LPS Suceava - HC Madison Travel Sf. Gh.

LPS Vaslui - LPS Banatul Timisoara

CSS Constanta - Unirea Sinnicolau Mare

CSS Adjud - CSS nr. 2 Minaur Baia Mare


Azi se disputa partidele:


15:00 HC Madison Travel Sf. Gh. - LPS Banatul Timisoara

16:30 LPS Suceava - LPS Vaslui

18:00 Unirea Sinnicolau Mare - CSS nr. 2 Minaur Baia Mare

19:30 CSS Constanta - CSS Adjud



Rugbystii au pierdut primul meci la turneul final


u LPS Focsani - CSS Birlad 5 - 7


Echipa de rugby U 16 de la LPS Focsani a jucat aseara tirziu primul meci din cadrul turneului final, ce se disputa pe stadionul Olimpia din Bucuresti. Aseara, elevii antrenorilor Romica Paun si Viorel Ion au jucat cu CSS Birlad, pierzind cu 7 - 5. "Am facut o prima repriza foarte buna, am condus cu 5 - 0, am ratat foarte mult, dar am avut o cadere inexplicabila, poate si din cauza caldurii. Acum, vom juca cu Metrorexul, orice victorie putind sa ne duca spre medalie", a spus antrenorul Viorel Ion. Echipa U 16 are in componenta sportivi veniti din mai multe orase cum ar fi Tecuci, Birlad, Galati, dar si din comuna Soveja. De altfel, la Focsani functioneaza un centru de excelenta la aceasta categorie de virsta. (Dan CHIRIAC)


Aseara s-au jucat partidele:


LPS Focsani - CSS Birlad 5 - 7

LAV Bucuresti - Metrorex 12 - 11


Joi au loc partidele:


orele 17.00: LPS Focsani - Metrorex

orele 18.30: CSS Birlad - LAV Bucuresti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.