Sport

Rugbystii ataca fazele finale

Dan Chiriac
18 apr 2008 678 vizualizări
LPS Focsani va relua duminica partidele din cadrul Superligii Nationale de Juniori, dupa doua saptamini de pauza.

LPS Focsani va intilni pe Dinamo Bucuresti, intr-un joc pe care elevii lui Viorel Ion au obligatia sa-l cistige, astfel incit sa obtina un loc cit mai bun in clasamentul final. De altfel, Federatia Romana de Rugby a stabilit programul finalelor Superligii Nationale U 18 si U 19. Pe 7 si 8 iunie vor avea loc patru finale din campionatul de Juniori. De la orele 17.00 si 19.00 vor avea loc partidele pentru locurile 3-4 la U 18 si U19, in prima zi, si finalele pentru titlul de campioana la U18 si U19, in ziua a doua. Jocurile se vor desfasura pe Stadionul "Arcul de Triumf" din Bucuresti. Luni, la sediul Federatiei Romane de Rugby va avea loc si tragerea la sorti a partidelor din cadrul fazei a doua a campioantului national U 16. Echipa LPS Focsani, care functioneaza ca un centru de excelenta, isi va afla cu aceasta ocazie adversarul. Prima partida a focsanenilor se va disputa simbata, 26 aprilie, pe teren propriu sau in deplasare, in functie de tragerea la sorti. Totodata, miine, la Braila, echipa de rugby in 7 a Liceului cu Program Sportiv va incerca sa se califice la faza nationala, care va avea loc la Constanta. (Dan CHIRIAC)


Petre, indisponibil la Chiajna


Portarul echipei de fotbal CSM Focsani, Nicolae Petre, a suferit o accidentare la unul din ultimele antrenamente. In aceste conditii, el nu va putea juca la Chiajna, in partida din Liga a doua. Antrenorul Gica Mihali va fi nevoit sa-l titularizeze pe Manuel Ivanciu. Pe linga portarul Petre, Mihali nu va putea conta in jocul de simbata nici pe serviciile lui Daniel Iurisniti, care s-a accidentat in partida din Regie, cu Sportul Studentesc. Meciul dintre Concordia Chiajna si CSM Focsani se va disputa de la orele 13.00, urmind a fi televizat in direct de postul de tv sport.ro. Intilnirea va fi arbitrata la centru de timisoreanul Sorin Tarcea. (Dan CHIRIAC)


Atletii vrinceni merg la Pitesti


Patru sportivi focsaneni vor lua parte la faza finala a Olimpiadei Sportului Scolar ce are loc la Pitesti. Simbata, Alin Iliev - LPS Focsani si Ionica Bizna - Scoala "Ioan Basgan", impreuna cu doi atleti de la CSS Adjud vor incerca sa obtina un loc fruntas in proba de cros. Sportivii focsanei sint pregatiti de Gica Alexandrescu si Dan Grigoras. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 18 ore, 26 minute, 39 secunde
in primul rand vreau sa felicit echipa de rugby a l.p.s-ului kre a avut un parcurs foarte bun in campionat neavand nici o infrangere la U16...la U19 avem sanse mari de medalia de aur ji sper din tot citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.