Sport

Violenta in sport, combatuta la Directia pentru Sport

Dan Chiriac
28 mar 2008 723 vizualizări
Comisia Judeteana de Combatere a Violentei in Sport a discutat ieri, timp de aproape doua ore, problemele care pot aparea la competitiile sportive din judet.

Comisia pentru Combaterea violentei a dezbatut incidentele de la Liga a patra si turneul de baschet

La sedinta care a avut loc la Directia pentru Sport Vrancea au luat parte prim-adjunctul IJP Vrancea, comisarul sef Gavril Iacob, seful Servicului de Ordine Publica din IJP Vrancea, comisarul Vasile Marin, adjunctul sefului IJJ Vrancea, colonelul Gabriel Mislea, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, presedintele Asociatia Judeteana de Judo Vrancea, Stanica Grosu, directorul DTS Vrancea, Petre Plopeanu si subprefectul Ion Oprea. Cele mai interesante probleme dezbatute sint cele ale violentei pe terenurile din Liga a patra la fotbal. Dan Dumitru a considerat ca de la toamna nu trebuie sa se mai joace decit pe terenuri cu gard imprejmuitor, in timp ce Stan Gheorghiu a tinut sa precizeze ca in ultima vreme, mai multe formatii, precum cele de la Tifesti, Jaristea sau Cirligele, si-au imprejmuit terenurile. Jandarmeria si-a manifestat disponibilitatea ca la jocurile cu risc ridicat sa trimita cite un echipaj. "Avem nevoie de o instiintare pentru a putea trimite jandarmii la meci", a spus Gabriel Mislea. Acesta a tinut sa aminteasca si incidentul petrecut la turneul de baschet juniori II care a avut loc in urma cu doua saptamini la Sala Polivalenta. "Atunci, unul dintre jucatori a fost lovit, iar toata lumea intreba unde este Jandarmeria. Pe noi nu ne-a solicitat nimeni sa asiguram buna desfasurare a acestui turneu. Avem nevoie de informare si i-as sugera domnului Plopeanu ca in momentul in care inchiriaza Sala Polivalenta sa le ceara celor care organizeaza sa ne instiinteze si pe noi pentru a putea veni la sala", a mai adaugat Mislea. Comisia si-a propus sa trimita cite un reprezentant la manifestarile sportive din judet, in acest sens, oamenii din comisii urmind a primi si legitimatii pentru a putea sa se identifice la manifestarile sportive. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 7 ore, 46 minute, 9 secunde
joc in divizia D si sunt de parere ca arbitri care vin ar trebui batuti nu guma
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.