Sport

Cupa Primaverii la sah

Dan Chiriac
18 mar 2008 608 vizualizări
Saptamina trecuta, la Scolile "Duiliu Zamfirescu" si "Nicolae Iorga" din Focsani s-a desfasurat competitia de sah pentru copii si juniori "Cupa Primaverii".

Competitia a fost organizata pe patru turnee distincte, avind drept criteriu virsta (turneele A, B si C) si valoarea participantilor (turneul D). Au concurat 36 de copii si juniori, de la gradinita pina la liceu. La Turneul A au participat opt copii, pe primele locuri situindu-se Oprea Oana, Gavrila Diana, Huduma Alexandru, Matisan Razvan Andrei si Ignatescu Mihai Serban. La Turneul B au participat opt copii din clasele a III-a si a IV-a, dintre care s-au detasat Sava Marcu, Moroiu Marius, Baesu Andrei, Bibire Vlad si Dragomir Ionut. La Turneul C au participat 12 copii din clasele V-VIII, pe primele 9 locuri clasindu-se Moraru Cosmin, Ritivoi Raimond, Vita Bogdan, Ardeleanu Ionut, Martinescu Alexandru, Gavrila Adelin, Jugaru Catalin, Mihai Andreea si Chiriac Silvia. La Turneul D, cel mai puternic, virsta nu a contat. Batalia s-a dus intre opt dintre cei mai buni sahisti copii si juniori ai judetului, majoritatea legitimati. S-au remarcat, in ordinea punctajului realizat: Toma Elena-Adelaida, Banciu Bianca-Gabriela, Balescu Dan, Oprisan Bianca si Toma Andreea-Simona. Organizatorii competitiei au fost Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani, prin profesorul Costica Ragea, Scoala "Nicolae Iorga" Focsani, prin invatatoarea Doina Popovici si Asociatia Judeteana de Sah Vrancea, prin Mihai Strimbu, sprijinit de Dan Toma si Anton Soare. (Dan CHIRIAC).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.