Sport

Konate a debutat cu gol la CSM Focsani

Dan Chiriac
21 feb 2008 798 vizualizări
Mohamed Konate a fost testat in amicalul de ieri care a avut loc pe stadionul Milcovul. Fotbalistul naturalizat francez a fost adus la echipa in cursul zilei de luni si a efectuat antrenamente sub comanda tehnicianului Gica Mihali.

Konate a fost adus la Focsani prin intermediul fostului presedinte executiv, Marius Bratu. Folosit pe postul de mijlocas stinga, Konate a marcat golul focsanenilor in minutul 77, dupa o centrare excelenta a lui Sorin Popa. Evolutia sa nu l-a elucidat definitiv pe Mihali. "Este un talent brut, asa cum sint fotbalistii din Africa. Trebuie lucrat cu el, il vom testa si vom lua o decizie in privinta sa", a declarat Gica Mihali. Daca va fi tinut la echipa, acesta va fi cel de-al doilea strain de la CSM. (Dan CHIRIAC)


FC Panciu, egal la Moinesti


FC Panciu a terminat la egalitate partida de pregatire pe care a disputat-o la Moinesti. Elevii lui Ionica Serea au incheiat 2 - 2, in deplasare cu Petrolul Moinesti, o echipa care se afla in prezent in Liga a patra, dar care de-a lungul anilor a jucat in Diviziile B si C. Moinestenii au condus cu 1 - 0 si 2 - 1, dar pancenii au revenit si au egalat de fiecare data. Golurile pancenilor au fost marcate de Dutu si Cioran. FC Panciu a inceput cu Ionel - Chetreanu, R. Radu, Mocanu, Cl. Mihai - Cioran, Dutu, Ungureanu, R. Stan - Costin, T. Radu. Au mai jucat: Lazar, Tertiu, Alecsandrescu, Bira, Nistor si Lechea. Serea spune ca problema principala la echipa sint accidentarile. "Avem sase jucatori accidentati, printre acestia aflindu-se Mircea Lazar, Chivu, Potop, Dobrescu, Ciribasa si Florin Stanciu", a precizat Serea. Martea viitoare, FC Panciu va juca pe teren propriu cu Victoria Insuratei, echipa in fata careia a pierdut in deplasare cu 2 - 0. (Dan CHIRIAC)



Vasluiul trimite jucatori la Focsani


Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a decis ca doi fotbalisti ai echipei sale sa fie trimisi pentru returul campionatului la Focsani. Cristian Pirv si Tudor Mandrusca au efectuat pregatirea de iarna cu FC Vaslui si vor ajunge la Focsani pentru retur. Cei doi nu au fost pastrati de tehnicianul Dorinel Munteanu in lot, astfel incit acestia vor incerca sa ajute CSM-ul in tentativa de a evita retrogradarea. De mentionat ca Pirv si Mandrusca vor fi imprumutati la Focsani. In tur, CSM Focsani s-a bazat pe serviciile unui alt fotbalist de la FC Vaslui, Liviu Pavel, care a revenit insa la Vaslui, in aceasta iarna. Pe linga acesta, la CSM Focsani joaca un alt vasluian, fundasul Vasile Feraru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.