Sport

Derby nedecis

Dan Chiriac
12 feb 2008 637 vizualizări
Cinci echipe se bat pentru locurile in semifinale u echipele lui Jani Oltianu, de la iarba si sala, au terminat la egalitate, dupa un meci deloc in familie

Etapa a patra a Cupei "Fair-Play" la old-boys, competitie ce are loc la Sala Polivalenta, a avut loc duminica dupa-amiaza. Cel mai interesant meci a fost cel dintre primele doua clasate, Real Oltis si Deep Serv Odobesti. Echipa primarului Nicolas a condus cu 3 - 0 si se parea ca totul a fost decis, mai repede decit se astepta oricine. De altfel, mai multi spectatori au parasit sala, convinsi ca nu se mai poate intimpla nimic. Numai ca Real Oltis a revenit pina la 3- 2, inainte de pauza, iar intr-un final tensionat meciul s-a incheiat nedecis, 5 - 5. Primul joc al rundei de duminica a avut o prima repriza echilibrata, incheiata la egalitate, 3 - 3. Dupa reluare, cu Serbanoiu in teren, dar si cu fostii fotbalisti Manta si Petrica Ion, politistii s-au distantat. Cel mai frumos gol al turneului a fost reusit de Silviu Tudorache, de la Politie, care a marcat cu un sut spectaculos, de la 40 de metri, din apropierea liniei de fund a propriului teren. Bolta trimisa de acesta l-a lasat fara replica pe portarul advers. In meciul dintre Certimpex United si Trust LF, lanterna rosie a deschis surprinzator scorul, dar fotbalistii din echipa prefectului au revenit si au marcat prin fotbalistul Unirii Tifesti "Lita" - de doua ori, Corcoz si omul de afaceri Fane Chelmus. In ultimul meci al zilei, Steaua Pinola a facut o prima repriza foarte buna, Vasile Necula reusind citeva goluri spectaculoase. Cind toate argumentele duceau catre o victorie a fotbalistilor "militari", in repriza a doua totul s-a schimbat, iar Vasicont a intors rezultatul si a cistigat cu 9 - 6. Etapa viitoare este dominata de partidele Deep Serv - Politia si Certimpex United - Real Oltis, jocuri care pot stabili calificatele in semifinale. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a treia:


14.15 Taralex Soveja - Real Oltis 3 - 9

15.45 Vointa Deep Serv Odobesti - Trust LF 6 - 4

17.00 Politia - Vasicont Poliedru 4 - 5

18.15 Certimpex - Steaua Pinola 4 - 3


Rezultatele etapei a patra:


14.30 Politia- Tarale Soveja 7 - 4

15.45 Certimpex United - Trsut LF 4 - 1

17.00 Real Oltis - Deep Serv 5 - 5

18.15 Steaua Pinola - Vasicont Poliedru 6 - 9



CLASAMENT - 4


1. Deep Serv 10p 21-16

2. Vasicont 9p 21-17

3. Certimpex 9p 14-11

4. Real Oltis 7p 23-17

5. Politia 6p 21-17

6. Steaua 3p 19-21

7. Taralex 3p 15-25

8. Trust LF 0p 11-21


Etapa a cincea:


14.30 Steaua - Trust LF

15.45 Taralex Soveja - Vasicont

17.00 Deep Serv - Politia

18.15 Cetimpex - Real Oltis


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.