Sport

Fan Club transformat in club sportiv

Dan Chiriac
4 feb 2008 699 vizualizări
Fan Club Steaua Marasesti a infiintat sectii de fotbal, baschet si handbal pentru copiii din oras. Ideea a apartinut presedintelui fan-clubului, Catalin Mihalcea.

Fan Club Steaua Marasesti a infiintat sectii de fotbal, baschet si handbal pentru copiii din oras

"Infiintarea Asocatiei Sportive a fost o necesitate deoarece la Fan Club au venit sa se inscrie foarte multi copii, fani infocati ai Stelei. Copiii din Marasesti sint si asa dezavantajati fata de cei din orasele mari, caci nu au posibilitatea de a desfasura activitatile extrascolare preferate, putine sint ofertele de petrecere a timpului liber. Pentru ei a luat nastere Asociatia, mai ales ca printre membrii Fan Clubului sint si antrenori, profesorii de sport Valentin Grigorica si Vasilica Voicu. Tot in cadrul Fan Clubului copiii talentati pot practica handbalul sub indrumarea doamnei profesoare Emilia Costache si baschetul sub indrumarea profesorului Catalin Pionescu. Entuziasmul este mare in rindul celor 120 de copii, care sint ambitiosi si vor sa participe la competitii", spune Catalin Mihalcea. Obiectivele echipelor din Marasesti sint obtinerea unor rezultate meritorii in competitii, promovarea sportivilor la seniori, intrarea in contact cu elevii altor scolii din judet si participarea la competitiile organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal sau de Directia pentru Sport Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.