Sport

CSM Focsani, in cantonament la Izvorul Muresului

Dan Chiriac
29 ian 2008 1061 vizualizări
CSM Focsani joaca vineri cu Willi Bacau sau FC Birlad u Bettiche a sosit la Focsani aseara, dar nu va mai pleca in cantonament la Izvorul Muresului

Fotbalistii focsaneni continua pregatirile in cantonamentul de la Izvorul Muresului, acolo unde, sub comanda lui Gica Mihali, incearca sa-si incarce cit mai bine bateriile pentru returul care va debuta pe 1 ianaurie. Problemele de lot ale focsanenilor sint fundasii Lviu Dumitriu si Vasile Feraru, care sint usori accidentati. Cei doi urmeaza insa sa-si reia pregatirile cel mai probabil in aceasta dimineata. Totodata, ieri dimineata, Vali Toader a fost dus la spital pentru a i se rezolva o infectie la masea, care-i aparuse inca de simbata. Noutatea vine insa de la Focsani, acolo unde in cursul zilei de ieri a sosit si Kamel Bettiche. Acesta a invocat probleme personale pentru intirzierea cu care s-a prezentat la echipa. "Ne-a motivat ca a avut probleme, urmeaza sa verificam si, daca intr-adevar este asa, acesta ar putea scapa de sanctiune. Nu va mai pleca in cantonament, pentru doar trei zile, ci va incepe pregatirile sub comanda preparatorului fizic Stefan Munteanu", a spus Dan Dumitru, presedintele CA al CSM Focsani. Acesta a precizat ca, totodata, amicalul de vineri cu Aerostar a picat, din cauza faptului ca bacauanii coboara in aceea zi de la Mestecanis si nu pot juca. In aceste conditii, focsanenii vor avea un alt adversar pe drumul de intoarcere de la Izvorul Muresului. "Vom juca la Darmanesti cu Willy Bacau sau la Tg. Ocna cu FC Birlad. Vom stabili zilele acestea cu exactitate adversarul", a mai spus Dan Dumitru. Acesta a precizat ca, in perioada urmatoare, focsanenii vor disputa partidele de pregatire cu prim-divizionarele Poli Iasi, FC Vaslui si, posibil, Ceahlaul Piatra Neamt. Asta, pe linga amicalele cu FC Bacau si CF Braila. (Dan CHIRIAC)



Ce fac focsanenii in cantonamentul de la Izvorul Muresului?


poza antrenament cu mingea: Simbata dimineata, fotbalistii au vazut pentru prima data mingea. Dupa extenuantele alergari pe crestele muntilor, jucatorii au fost foarte fericiti cind au vazut mingea. Pina s-au luat la cearta si au fost pusi sa alerge de Gica Mihali.


poza fotbalisti la pisicna 2: Duminica dupa-amiaza, fotbalistii au fost dusi la Centrul Acvatic din Miercurea Ciuc, o investitie de 400.000 de euro. Timp de o ora si jumatate, toti jucatorii s-au relaxat in piscina, la sauna, jacuzzi sau raze ultraviolete. Cei care doresc sa se simta bine aici trebuie sa plateasca 35 de lei.


poza meci: Verzii si portocalii s-au batut pentru minge. A rezultat un 2 - 2 cu nervi, stapiniti insa foarte repede de Gica Mihali, care a oprit meciul pentru zece minute si le-a reprosat fotbalistilor protestele la adresa arbitrilor


Poza crisan: Fotbalistii sin cazati in Vila Crisan din Complexul Sportiv National din Izvorul Muresului. Conditiile de cazare si masa sint foarte bune, fotbalistii bucurindu-se de caldura si apa calda in camere dar si un meniu variat la masa. Duminica seara, au primit din partea lui Mihali si un pahar de vin rosu.


Poza ivanciu: Ivanciu s-a aratat la fel de abil si in piscina, la fel ca si in poarta. Urmeaza ca in retur sa demonstreze aceasi forma de invidiat ca si in apa.


poza bettiche: Francezul Kamel Bettiche s-a intors la Focsani, ieri. Aseara, acesta, impreuna cu presedintele executiv Emil Crihana si presedintele CA, Dan Dumitru, a participat la o emisune televizata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.