Sport

Grand-Prix anulat din cauza unei explozii

Dan Chiriac
24 ian 2008 729 vizualizări
Competitia programata la Bucuresti nu are unde sa se desfasoare, sala de atletism fiind inchisa a atletii vrinceni vor lua parte la un concurs interjudetean la Bacau u

Explozia de la sala de atletism a Complexului Sportiv National a anulat prima competitie importanta dina cest an, la care trebuiau sa participe si atletitii vrinceni. Din pacate, aceasta competitie a fost anulata. Dupa cum se stie, la sfirsitul saptaminii trecute in cadrul Complexului Sportiv National "Lia Manoliu" din capitala s-a produs o puternica explozie, care a afectat structura de rezistenta a salii de atletism si a bazinului de inot. Suflul exploziei a rupt capacele de la canalizare si le-au aruncat pina in tavanul salii. Din fericire, in momentul exploziei, la primele ore ale dimineatii, nimeni nu era prezent in sala. Singura victima a fost un ciine care a fost lovit de o bucata din capac. Cum structura de rezistenta a salii de atletism a fost afectata, prima competitie atletica a anului a fost anulata. Grand Prix-ul "Distrigaz Sud" care a fost programat a avea loc la sala de atletism in ultimele trei zile ale saptaminii nu va mai avea loc, juniorii I, II si III urmind a se intrece in competitii zonale. "Sportivii nostri nu vor mai merge la Bucuresti, pentru ca Grand-Prixul nu se mai tine din cauza exploziei de la sala de atletism. In aceste conditii, aproximativ 20 de sportivi din Focsani si Adjud vor lua parte la un concurs interjudetean ce are loc la Bacau", ne-a spus Costel Popovici, de la Directia de Sport Vrancea si in acelasi timp antrenor de atletism. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.