Sport

Portar adus in probe la CSM Focsani

Dan Chiriac
16 ian 2008 791 vizualizări
Iulian Raduta s-a antrenat cu echipa u acesta a evoluat ultima data la Rocar si este fratele fotbalistul rapidist Cristi Raduta

La antrenamentul de ieri dimineata a formtiei CSM Focsani a luat parte si portarul de 21 de ani Iulian Raduta, adus in probe la echipa. Fotbalistul a debutat in fotbal la CS Otopeni, iar in ultimul an si jumatate a evoluat la Rocar Bucuresti. Iulian Raduta este fratele lui Cristi Raduta, fotbalistul Rapidului, promovat la prima echipa, in acest an, de antrenorul Mircea Rednic. Raduta devine astfel cel de-al treilea portar din lotul CSM-ul. Portarul a ajuns la Focsani prin intermediul unui focsanean, Vlad Vlasceanu, care este reprezentantul fotbalistului. "L-am trimis la CSM pentru ca acesta poate fi un suport pentru fotbalul focsanean si era nevoie de un al treilea portar la echipa. Decit sa intaresc alte contracandidate la retrogradare ale CSM-ului, am preferat sa-l dau aici. Inter Gaz si Prefab Modelu s-au interesat de fotbalist, dar si unele echipe din prima liga, printe care Otelul si Ceahlaul", ne-a spus Vlad Vlasceanu, reprezentantul fotbalistului. La sedinta de pregatire de ieri dimineata a luat parte si Daniel Iurisniti, fotbalistul ajungind la Focsani dupa ce a lipsit motivat la primul antrenament din acest an. Astfel, singura absenta din lotul focsanenilor ramine francezul Kamel Bettiche, care are bilet de avion pentru 18 ianuarie si se va prezenta la echipa a doua zi, potrivit oficialilor echipei.


Colaborare intre CSM si FC Panciu


Tot luni s-a reunit si echipa FC Panciu, care are ca obiectiv in acest sezon promovarea in al treilea esalon al fotbalului romanesc. Sub comanda lui Ionica Serea, pancenii se vor antrena la stadion pina la sfirsitul acestei saptamini. "Luni vom pleca in cantonament la Gura Humorului, timp de zece zile. Noutatile noastre sint Rodinel Stan, revenit din Italia si Bira, pentru care conducerea va trebui sa se inteleaga cu cei de la Vulturu. Asteptam sa vedem la ce jucatori va renunta Mihali si ii asteptam la noi, pentru ca chiar avem nevoie de fotbalisti de la CSM. In rest, lotul este cel care a terminat turul campionatului", a spus antrenorul pancenilor, Ionica Serea. Colaborarea dintre CSM Focsani si FC Panciu a fost confirmata si de presedintele Consiliului de Adminsitratie al CSM Focsani. "Orice jucator la care vom renunta va fi redirectionat catre Panciu. Intre cele doua echipe trebuie sa existe un schimb de jucatori, iar colaborarea sa fie benefica pentru ambele parti", a spus Dan Dumitru. Acesta a precizat ca Florin Stanciu nu va pleca deocamdata la Panciu, acesta avind calitati sa joace la Liga a doua. (Dan CHIRIAC)


"Cele mai importante transferuri se fac mai tirziu"


Gica Mihali, antrenorul formatiei CSM Focsani, a declarat ca nu se grabeste sa realizeze transferuri la echipa. In aceasta saptamina, mai multi fotbalisti vor fi testati la antrenamente, inainte ca tehnicianul sa decida lotul care va urca in cantonamentul de la Izvorul Muresului. "Am spus ca doresc sa realizez doua, maxim, trei transferuri la echipa. Nu ne grabim pentru ca transferurile cele mai importante se realizeaza pe ultima suta de metri, cu citeva zile sau o saptamina inainte de debutul sezonului", a spus Gica Mihali. (D. C.)



Mersoiu si Ciuntu au invins la Parma


u rugbystii focsaneni au jucat 80 de minute in partida disputata in Italia


Rugbystii focsaneni Costica Mersoiu si Stefan Ciuntu au fost titulari, pe parcursul celor 80 de minute de joc, in partida din Chalenge Cup, dintre Selectionata Bucurestiului si Gran Parma. La final, romanii s-au impus cu 21-20, dupa un meci la discretia echipei noastre. Diferenta de scor s-a redus abia spre final, cind invingatoarea era deja cunoscuta. Aceasta partida s-a jucat la Parma, in loc de Bucuresti, din cauza vremii de la noi din tara. Desi partida fusese programata pe 12 ianuarie la Bucuresti, meciul a fost mutat o zi mai tirziu in Italia, din cauza caderilor masive de zapada din Capitala. Decizia a fost luata in urma consultarilor cu European Rugby Cup, forul care coordoneaza competitia. (Dan CHIRIAC)


Selectionata Bucurestiului este angrenata in Challenge Cup, unde se situeaza pe locul trei.


Clasament


1. Worcester 4 4 0 0 175-42 3pb 19p

2. Montauban 4 2 0 2 134-72 3pb 11p

3. Bucuresti 5 2 1 2 77-112 0pb 10p

4. Parma 5 0 1 4 65-225 0pb 2p


Ultima etapa:


Etapa a 6-a


19 ianuarie: Worcester - Bucuresti, ora locala 15:00 - 17.00 la Bucuresti



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.