Sport

Marele derby al campionatului de handbal se joaca miine

Dan Chiriac
7 ian 2008 621 vizualizări
Primul mare eveniment sportiv al anului 2008 are loc miine, la Brasov, acolo unde se joaca derby-ul campionatului de handbal feminin, intre Rulmentul Brasov si Oltchim Rm. Vilcea.

Pe teren va fi prezenta doar focsaneanca Simona Gogirla, Vali Elisei fiind in cotinuare accidentata

Meciul trebuia sa fie un duel intre cele doua handbaliste focsanence care evolueaza in echipa nationala. Simona Gogrila, jucatoare la Brasov, si Vali Elisei, de la Oltchim Rimnicu Vilcea, sint cetateni de onoare a Focsaniului si au jucat la turnee finale europene sau mondiale cu echipa nationala. La ultimele mondiale, din luna decembrie 2007, antrenorul Gheorghe Tadici nu le-a inclus in lotul pentru mondiale pe nici una dintre handbalistele vrincene. Componenta a echipei Rulmentul Brasov, Gogirla nu a fost inclusa in lotul national pentru ca este iesita din forma. Totodata, selectionerul nu a inclus-o in lot nici pe cealalta handbalista focsaneana, Valentina Elisei Ardean, diagnosticata cu fractura de stres, care vine pe fondul unui efort fizic prelungit. Pentru Simona Gogirla a venit momentul sa se razbune pentru decizia pe care a luat-o Tadici, lasind-o acasa. In ciuda rezultatelor obtinute la turneul final, in unele momente s-a vazut faptul ca nationala ar fi avut nevoie de aportul Simonei Gogirla. Vali Elisei nu va juca nici in partida de miine, aceasta fiind in continuare in perioada de recuperare. Partida de miine de la Brasov va fi transmisa de sport.ro, cu incepere de la orele 19.00. (Dan CHIRIAC)


Formatia CSM Focsani poate fi vazuta pe youtube


Mai multe partide ale formatiei CSM Focsani, din turul Ligii a doua, pot fi vazute pe cunoscutul site youtube.com. Aici pot fi vazute secvente din partidele cu FC Botosani, scor 0 - 1, Prefab Modelu , scor 1- 2, Progresul Bucuresti, scor 1- 3, Dunarea Giurgiu, scor 1 - 1, Inter Gaz, scor 3 - 1 si FCM Bacau, scor 1 - 1. De asemenea, pot fi vazute secvente din partida amicala pe care echipa focsaneana a sustinut-o in aceasta toamna cu Steaua, pe Stadionul "Milcovul" Focsani, pierduta cu 2 - 0. Unele dintre aceste imagini pot fi urmarite si pe site-ul oficial al echipei, www.csmfocsani.ro. Printre clipurile sportive care se mai gasesc pe yputube.com se afla si imagini din partida de rugby, din cadrul Superligii Nationale de juniori, dintre Dunarea Galati - LPS Focsani, joc cistigat de formatia pregatita de Ion Viorel. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.