Sport

Dati-ne ce ati promis!

Dan Chiriac
20 dec 2007 509 vizualizări
Sustin oficialii echipei de fotbal CSM Focsani, care termina anul fara nici un ban u Consiliul Local Focsani urmeaza sa voteze alocarea sumei de 800.000 lei echipei locale de fotbal cel mai probabil anul viitor u banii au fost promisi inca de la inceputul campionatului

In sedinta de marti a Consilului Local Focsani, liberalul Victor Racosanu a incercat sa puna pe tapet si problema finantarii echipei de fotbal CSM Focsani, desi nu exista un proiect de hotarire in acest sens pe ordinea de zi. "Avind in vedere inceputul campionatului care va avea loc in luna februarie, cred ca ar fi bine sa sprijinim in continuare aceasta echipa, iar in luna ianuarie, eventual, sa initiem un proiect de hotarire prin care sa se aloce sprijinul financiar echipei de fotbal", a declarat in plen presedintele de sedinta, Victor Racosanu. Acesta a incercat sa dea citire unui memoriu primit de la oficialii echipei CSM Focsani, dar colegii consilieri nu i-au permis cerindu-i sa multiplice memoriul pentru fiecare dintre ei. Echipa de fotbal ar trebui sa primeasca pentru partea a doua a campionatului suma de 800.000 lei, respectiv 8 miliarde de lei vechi din bugetul public al municipiului. Initierea acestei discutii i-a nemultumit pe unii conslieri locali, cum ar fi social-democratul Ion Vlase, care s-a intrebat in dese rinduri despre banii alocati echipei si oportunitatea cheltuirii lor. Cu toate acestea, ramine ca banii pentru echipa de fotbal sa vina intr-una din sedintele viitoare, atunci cind alocarea sumei mentionate se pare ca va fi inclusa pe lista proiectelor de hotarire. Acest lucru se va intimpla cel mai probabil in luna ianuarie, cind primarul Decebal Bacinschi va fi initiatorul proiectului pentru acordarea sumei de bani promisa echipei CSM Focsani inca de la inceputul campionatului. Oficialii fotbalului de pe Milcov spera ca proiectul va trece, in ciuda opozitiei unor consilieri locali. Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, a spus ca problema cea mai importanta pentru echipa este ca in cel mai scurt timp sa fie stabilit bugetul pentru returul campionatului, pentru a nu se repeta situatia de la inceputul acestui sezon. "O lipsa de comunicare a facut ca in luna septembrie sa sustin singur echipa. Atunci au fost sase partide, din totalul de 18 din aceasta toamna si pot spune ca pentru o treime dintre jocuri a trebuit sa ma descurc singur. Am cerut sase miliarde de lei vechi la inceputul campionatului, s-au aprobat, dar dupa virarea a 2,3 miliarde de lei vechi ca sprijin financiar, ceilalti 3,7 miliarde de lei vechi au venit ca proiect de finantare, astfel ca a fost foarte greu sa intram efectiv in posesia banilor. E important ca banii pentru retur sa vina cit mai repede pentru a putea desfasura activitatea normal", a spus Dan Dumitru. Oficialii echipei de fotbal spun ca s-au saturat de provizorat si vor sa stie pe ce sprijin financiar se vor putea baza din partea autoritatilor locale astfel incit activitatea si pregatirea fotbalistilor sa se desfasoare cit de cit normal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.