Sport

Doinita Padurice, campioana nationala

Dan Chiriac
18 dec 2007 684 vizualizări
Sportiva a invins-o in finala chiar pe sora sa Steluta u karateka de la SLD Focsani au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la nationale

Doi karateka de la clubul SLD Focsani au obtinut titlul de campion national la karate asihara, in competitia ce a avut loc la Bucuresti. Doinita Padurice s-a impus la categoria 55 de kilograme, dupa ce a invins-o in finala pe sora sa, Steluta Padurice, care astfel a intrat in posesia titlului de vicecampioana nationala. Celalalt titlu national obtinut de clubul SLD Focsani a fost adjudecat de Nicolaeta Popa. Aceasta s-a impus la categoira 55 de kilograme - juniori I. In competitia masculina, Gabi Pirvu a pierdut finala categoriei ^ 70 de kilograme si a intrat in posesia titlului de vicecampion national. In acest an, sportivii de la SLD Focsani au obtinut rezultate meritorii. La "Cupa Litoral" care s-a desfasurat la Costinesti. Gabriel Pirvu, la categoria 70 kilograme, si Doinita Padurice, la 53 de kilograme, s-au clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere. Interesant este ca la categoria 53 de kilograme, Doinita Padurice a obtinut victoria finala dupa ce a invins-o in finala chiar pe soara sa, Steluta, care a obtinut medalia de argint. De altfel, duelul dintre cele doua a devenit ceva obisnuit, la competitiile nationale si internationale. Sportivii antrenati de Liviu Stanica au efectuat la sfirsitul lunii octombrie un stagiu national de pregatire ce a avut loc la Poiana Brasov. Gabi Pirvu, Doinita Padurice si Steluta Padurice au luptat si la Campionatele Europene de asihara-karate care au avut loc la Strausberg, linga Berlin, obtinind rezultate meritorii. Deplasarea sportivilor vrinceni la majoritatea competitiilor este sponsorizata de societatea Vinexport din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.