Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Biletele şi abonamentele la finalele Campionatului European de gimnastică de la Cluj s-au epuizat de cateva zile

Ziarul de Vrancea
17 apr 2017 748 vizualizări
Biletele şi abonamentele la finalele Campionatului European de gimnastică de la Cluj, care va începe miercuri, s-au epuizat de cateva zile, competiţia urmand să se desfăşoare cu tribunele pline.

 Mai sunt tichete în vanzare doar pentru calificări. În aceste condiţii, gimnastul Marian Drăgulescu a pus ”la bătaie” un abonament, cerandu-le în schimb fanilor, pe Facebook, să încurajeze prin mesaje sportivii romani participanţi la competiţie. ”Caştigătorul va fi anunţat marţi dimineaţă”, a scris Drăgulescu în mesajul său.  Romania va fi reprezentată la această ediţie a CE individuale de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv de Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

Bale nu joacă cu Bayern şi Barça

Atacantul echipei Real Madrid, Gareth Bale, accidentat la meciul tur din sferturile Ligii Campionilor cu Bayern München, scor 2-1, nu va evolua în întalnirea de astăzi, din returul competiţiei, el fiind incert şi pentru El Clasico cu FC Barcelona, a anunţat antrenorul Zinédine Zidane.  "Are o durere la pulpă şi nu este bine deloc. Sper că nu e ceva grav şi va reveni curand. Marţi nu va evolua, nu vrem să riscăm", a declarat Zidane, conform presei spaniole. Bale ieşit de pe teren după o oră de joc la meciul cu Bayern de miercurea trecută, el acuzand dureri la piciorul drept. Zidane a precizat că nu este sigur dacă jucătorul va fi refăcut pană duminică, atunci cand va avea loc derbiul cu FC Barcelona. "Sper că va fi apt, dar nu pot garanta. Vom vedea de la zi la zi cum evoluează", a adăugat tehnicianul francez.

Dodin renunţă la Fed Cup

Jucătoarea de tenis Océane Dodin, locul 60 WTA, a refuzat convocarea la echipa Franţei pentru întalnirea de Fed Cup cu Spania, din 22 şi 23 aprilie. Dodin era convocată în locul Carolinei Garcia (25 WTA), care este indisponibilă din cauza unei probleme la spate. Sportiva în varstă de 20 de ani riscă să fie sancţionată din cauza acestui refuz. Océane Dodin afirma în luna ianuarie că pentru ea tenisul este un sport individual şi că nu o interesează să facă figuraţie. În locul ei, la echipe Franţei a fost chemată Amandine Hesse (24 de ani, 204 WTA). Pentru Franţa vor mai evolua Kristina Mladenovic (19 WTA), Alizé Cornet (42 WTA) şi Pauline Parmentier (64 WTA).
Autor:

Antrenorul de la Standard a fost demis

Tehnicianul Aleksandar Jankovic, în varstă de 44 de ani, antrenorul lui Răzvan Marin la Standard Liege, a fost demis, a anunţat, ieri clubul belgian.  După ce a încheiat pe locul IX în sezonul regulat, Standard este în prezent pe locul cinci în grupa A a play-off-ului, cu două puncte. Interimatul la Standard va fi asigurat de José Jeunechamps, în varstă de 49 de ani, care a colaborat şi cu Laszlo Bölöni.
Liga a II-a, etapa a XXIX-a
Dunărea Călăraşi – Olimpia Satu Mare 2-0; Chindia Targovişte – FC  Braşov 4-0; CS Baloteşti – Luceafărul Oradea 2-1; Dacia Brăila –Academica Clinceni 1-0; Foresta Suceava - Metalul Reşiţa 2-1; ASU Politehnica Timişoara - CF Afumaţi 2-1; UTA - Sepsi Sfantu Gheorghe 2-1. CS Mioveni şi Juventus Bucureşti au caştigat la masa verde. Clasament: 1. Juventus – 66 p; 2. Sepsi – 51 p; 3. Mioveni – 50 p; 4. UTA – 50 p; 5. Braşov – 49 p; 6. Chindia – 47 p.

Bronz pentru rugbiştii juniori

Reprezentativa under 18 a Romaniei a învins la Douarnenez, cu scorul de 18-14, echipa similară a Germaniei, şi a caştigat medalia a bronz la Rugby Europe U18 Trophy, a doua divizie valorică a acestei categorii de varstă.  Echipa antrenată de Cosmin Cioriciu, Dănuţ Dumbravă şi Horea Himpea a marcat eseul victoriei în ultimul minut de joc, dupa o presiune constantă în terenul de 22 al adversarilor. În sferturile de finală, Romania a trecut de Cehia, scor 39-8, iar în semifinale a fost învinsă de Rusia, scor 27-14.

Liga Europa, sferturi de finală

Formaţia Anderlecht Bruxelles, cu Nicolae Stanciu în teren pană în minutul 65 şi cu Alexandru Chipciu din minutul 58, a remizat cu Manchester United, scor 1-1, în prima manşă a turului sferturilor Ligii Europa. Anderlecht a egalat scorul în min. 86, după ce oaspeţii au marcat prin Mhitarian. Celelalte rezultate din sferturile de finală, manşa tur: Ajax Amsterdam – Schalke 04 2-0; Celta Vigo – Genk 3-2; Olympique Lyon – Beşiktaş Istanbul 2-1.  Meciul a început cu întarziere de 45 de minute, după ce fanii echipei franceze au invadat terenul, fugăriţi de cei turci.

S-a încheiat minunea Hypo

Multipla campioană la handbal feminin a Austriei, Hypo Niederösterreich Viena, a fost învinsă, sambătă, de formaţia MGA Fivers în finala Cupei, fiind doborat astfel un record de 29 de ani, interval în care trofeul a fost caştigat doar de Hypo.  Fondată în 1977, Hypo Viena este campioana incontestabilă a Austriei, cu 40 de titluri naţionale consecutive şi, de asemenea, 29 de Cupe, tot consecutive. Sambătă, recordul său a fost doborat în finala Cupei Austriei, care a fost adjudecată de echipa MGA Fivers, cu scorul de 18-17. Cele două echipe se vor duela şi în finala pentru titlul naţional. Hypo a avut o perioadă de glorie şi în Liga Campionilor, jucand 13 finale din care a caştigat opt, ultima dată cand a cucerit trofeul fiind în anul 2000. Patru handbaliste din Romania au jucat de-a lungul timpului la Hypo: Edith Matei, Sorina Teodorovici, Simona Spiridon şi Paula Ungureanu.

Suporter ucis în Argentina

Suporterul Emanuel Balbo, în varstă de 22 de ani, care a căzut din tribună la un meci din Argentina, Belgrano - Talleres, după ce a fost agresat şi împins de alţi suporteri, a încetat din viaţă după ce a fost mai multe ore în comă, anunţă presa argentiniană. Emanuel Balbo s-a refugiat către o balustradă în timp ce era lovit de alţi suporteri şi s-a căţărat, căzand apoi pe partea cealaltă, după ce a fost împins. Ca urmare a acestui incident, patru bărbaţi au fost arestaţi pentru tentativă de omor. Sport.es notează că unul dintre agresori, Oscar Gomez, l-a ucis pe fratele lui Balbo în urmă cu patru ani, potrivit declaraţiilor tatălui lui Emanuel. Gomez l-ar fi acuzat pe Balbo că este fan al echipei Talleres, ceea ce i-a enervat pe alţi suporteri, care l-au agresat apoi pe tanăr.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.