Sport

Hagi nu mai vorbeşte despre alţii

Ziarul de Vrancea
31 mar 2017 1253 vizualizări
ostul internaţional se va referi, doar la Viitorul şi Academia sa * el a spus, răspicat, că nu va mai antrena niciodată echipa naţională Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a anunţat, ieri, că nu mai vorbeşte decat despre echipa sa, FC Viitorul, şi despre şcoala sa de fotbal, fiind nemulţumit de faptul că afirmaţiile sale sunt considerate "atacuri, înţepături, interpretate" că ar avea anumite interese.

"În Romania voi continua proiectul meu de suflet Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi FC Viitorul cu obiectivul de a forma tineri competitivi şi a încerca să devii cel mai bun prin muncă. Nimeni nu se naşte cel mai bun, doar devii cel mai bun prin muncă. Avand în vedere că orice opinii / păreri pe care le am despre fotbalul romanesc sau colegi sunt considerate atacuri, înţepături, interpretate că aş avea anumite interese etc. am luat decizia ca cel mai bun lucru pe care să-l fac pe o perioadă nedeterminată este să nu mai vorbesc. În continuare răman deschis comunicării cu dumneavoastră, însă doar despre proiectele în care sunt implicat. Totodată, vă transmit foarte clar că nu vizez vreo funcţie administrativă sau tehnică legată de destinele fotbalului romanesc. Pe viitor, sper să avem parte şi să ne bucurăm împreună de succesele loturilor naţionale ale Romaniei, creand o nouă generaţie care să aibă performanţe şi rezultate mai bune ca ale generaţiei noastre", a afirmat Hagi, înr-un comunicat.
După meciul Romania - Danemarca, scor 0-0, Hagi a declarat că, dacă ar fi el antrenor la naţională, ar construi o echipă bazată pe rezultate. "Eu, dacă aş fi maine la echipa naţională, mi-aş construi propria mea echipă, ca o echipă de club, cu viziunea pe care o am, cu stilul pe care-l am, cu selecţia pe care o fac. Trebuie să construim echipe naţionale care fac rezultate. Să ne propunem să avem rezultate şi să revenim la perioada în care ne calificam la fiecare turneu final. Acesta e primul lucru pe care l-aş implementa: rezultat şi performanţă! Pe înfrangeri nu construieşti nimic, te duci în jos”, spus Hagi, potrivit digisport.ro. Joi, după meciul FC Viitorul - Astra, scor 1-3, din Cupa Romaniei, Hagi a anunţat că nu va mai antrena niciodată echipa naţională: ”Eu nu mai vorbesc, nu mă mai interesează, nu mai sunt interesat de echipa naţională. Doresc fotbalului romanesc să facă performanţă, să ajungă pe cele mai înalte culmi, nu îmi doresc postul de selecţioner. Nu îmi doresc şi nu o să antrenez echipa naţională. Niciodată! E mai simplu aşa, ca să nu atac pe nimeni, să nu se simtă nimeni. Popescu s-a retras, acum mă retrag eu”, a afirmat el.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.