Sport

Prosport Focşani, un egal şi o înfrângere la Bucureşti

Dan Chiriac
22 mar 2017 831 vizualizări
Prosport participă în întrecerile din capitală cu acordul AJF Vrancea u Iproskills Academy din Chicago vine la Focşani în luna iulie

Prosport Focşani a disputat la Bucureşti meciurile oficiale din cadrul etapei 18 a campionatului Asociaţiei de Fotbal a Municipiului Bucureşti. La baza sportivă Prosport Arena, grupa 2005 a Prosport Focşani a remizat, scor alb, 0-0, cu ocupanta locului 4 a campionatului A.M.F. Bucureşti, A.S. Dan Chilom. Antrenorul Laurenţiu Muscalu a dispus de următorul lot de jucători: Paharnicu Darius, portar; Bucur Alexandro, Abeaboeru Alex, Constantin Emiliano, Hărăbor Andrei, Dascalu Ianis, Sbîrciog David, Pană Eduard, Damache Dragoş, Ardeleanu George şi Vetrescu Alexandru, jucători de câmp. Simultan, la Clubul Diplomaţilor, locul unde se disputa jocurile grupei 2004, Prosport Focşani a pierdut, 2-5, jocul împotriva echipei Progresul Bucureşti. Pentru focşăneni au marcat Lambru Vlad şi Spulber Sebastian. Antrenorul Schineşte Adrian a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Bucur Rareş, portar; Onofrei Răzvan, Răileanu Cristian, Dumitru Alex, Răuţă Manuel, Lambru Vlad, Lal Mario, Spulber Sebastian şi Costea Albert, jucători de câmp. Etapa viitoare, sâmbătă 25.03, Prosport Focsani va disputa meciurile din cadrul etapei 19, contra A.S. Tinere Speranţe (2005) şi A.F.C.S. Real Crângaşi (2004). (D.C.)

Iproskills Academy vine la Prosport Focşani

Academia Iproskills Academy din Chicago va conduce antrenamentele copiilor legitimaţi la Prosport Focşani. La Focşani, pe data de 9 iulie 2017, delegaţia condusă de preşedintele academiei americane Iproskills Academy, profesorul Cătălin Şerban, va oferi jucătorilor, antrenorilor şi părinţilor de la Prosport Focşani posibilitatea unui schimb de experienţă în domeniul fotbalistic şi nu numai. Cu acest prilej, jucătorii de la Prosport vor avea acces la cele noi metode de instruire specifice Iproskills Academy. De asemenea, preşedintele Prosport Focşani, profesorul Laurenţiu Muscalu şi preşedintele Iproskills Academy, profesorul Cătălin Şerban, vor parafa parteneriatul dintre Iproskills Academy(SUA) şi Prosport Focşani. Astfel, la o dată pe care o vor conveni reciproc, o delegaţie formată din copii și antrenori de la Prosport Focşani va pleca la Chicago. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.