Sport

Bărbat din Dumitreşti arestat pentru tentativă de omor

Dan Chiriac
4 dec 2016 1374 vizualizări
Acesta a ajuns în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi u autorităţile nu au oferit prea multe date despre incidentul de la Dumitreşti

Un bărbat din Dumitreşti a fost arestat de magistraţii vranceni, după ce ar fi încercat să-şi omoare un consătean, în urma unui conflict spontan produs sambătă seara. Ionel Dulănoiu îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, în timp ce victima sa a ajuns în stare gravă la spital. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. În baza art.226 din Codul de procedură penală, raportat la art.223 alin.1 şi 2 din Codul de procedură penală şi art.202 alin.1 şi 4 lit.e din Codul de procedură penală, Dispune arestarea preventivă a inculpatului DULăNOIU IONEL – pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 189 alin. 1 lit. f C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.12.2016 şi până la data de 02.01.2017 inclusiv. În baza art.230 din Codul de procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.228 din Codul de procedură penală dispune încunoştinţarea unui membru al familiei inculpatului despre luarea faţă de acesta a măsurii preventive, respectiv pe sora sa Busuioc Vasilica, domiciliată în comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea. În baza art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu (avocat Postolache Renata - cu delegaţie pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 3099/2016 emisă de Baroul Vrancea), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în motivarea instanţei de judecată. Bărbatul a ajuns deja în arest, în timp ce anchetatorii încearcă să afle împrejurările exacte ale comiterii faptei. (D.C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.