Sport

Şoc mare la CSM

Ziarul de Vrancea
11 nov 2016 1050 vizualizări
Bucureştencele au învins în deplasare pe Rostov Don şi sunt aproape calificate în grupele principale

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a calificat ieri, în deplasare, în grupele principale ale actualei ediţii a competiţiei, după ce a învins formaţia rusă Rostov Don, cu scorul de 22-20 (10-11), în penultimul meci din grupa C preliminară.  Marcatoarele CSM Bucureşti au fost Isabella Gullden 8 goluri, Carmen Martin 6, Maja Mehmedovic 3,  Camille Ayglon 2, Oana Manea 2, Linnea Torstensson 1. Meciul de la Rostov a reprezentat şi debutul pe banca tehnică a antrenorului Aurelian Roşca, numit în funcţie luni, după demiterea danezului Jakob Vestergaard. Faţă de partidele anterioare, cand au început excelent şi au terminat în genunchi, handbalistele de la CSM au evoluat taman invers, au pornit slab, fiind conduse la un moment dat cu 2-9, dar au avut o repriză secundă excepţională, marcată de intervenţiile senzaţionale  ale portarului Jelena Grubisic, dar şi de intrările pe centru ale extremei spaniole Carmen Martin. După ce au avut la un moment dar şi patru goluri avans, CSM a avut emoţii în final cu rusoaicele. Jucătoarele bucureştene au avut ultimul atac la 21-20 şi au finalizat prin Maja Mehmedovic, cu o frumoasă boltă pe extremă. În aceste condiţii, campioana Romaniei are şanse foarte mari să se califice în grupele principale, indiferent de rezultatul ultimei partide, pe teren propriu, cu formaţia daneză Midtjylland, care întalneşte astăzi pe teren propriu liderul ETO Györ. În ultima etapă se vor juca partidele Györ – Rostov (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – Midtjylland (20 noiembrie). ”Uite că şocul pe care l-am propus la echipă, adică aducerea antrenorului Aurelian Roşca, a dat roade, a ajutat. în sport, flerul şi experienţa de ani îndelungaţi ajută în multe cazuri. Aurelian Roşca este un antrenor foarte bun, ambiţios, are şi el de luat o revanşă în handbal după experienţele de la Oltchim şi HCM Baia Mare. Uite că a mers. Eu nu vorbesc acum despre calificare. Sigur că sunt bucuros de rezultat, dar mai e un meci, aşa că spun aşa: batem şi în ultimul, cu FCM, şi ne calificăm mai departe cu mai multe puncte”, a declarat Alin Petrache, preşedintele clubului CSM. 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.