Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Arbitru ungur la Steaua - Zürich

Ziarul de Vrancea
17 oct 2016 669 vizualizări
Arbitrul ungur Tamas Bognar va conduce la centru partida dintre echipa Steaua Bucureşti şi formaţia elveţiană FC Zürich, din etapa a treia a grupei L a Ligii Europa, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA

Tamas Bognar, în varstă de 37 de ani, este arbitru internaţional din 2009. Partida Steaua Bucureşti - FC Zürich, din etapa a treia a grupei L a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Capitală. Meciul din grupa E, dintre Viktoria Plzen şi Astra Giurgiu, programat tot joi, dar de la ora 22:05 va fi condus de arbitrul rus Aleksei Eskov. 

Cu Belgia, în Fed Cup, la Bucureşti

Federaţia Romană de Tenis a propus forului internaţional ca întalnirea cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, să se desfăşoare la Bucureşti, la Sala Polivalentă. “Aceasta a fost propunerea noastră şi suntem convinşi că ea va fi acceptată. Am ales Bucureştiul pentru că am promis şi ne dorim ca această echipă a Romaniei să joace în cat mai multe oraşe din ţară, pentru a putea fi urmărită de cat mai mulţi fani”, a declarat vicepreşedintele FR Tenis, Razvan Itu, comform unui comunicat de presă. Reprezentanţii ITF sunt aşteptaţi săptamana viitoare în Romania, pentru a-şi da acceptul ca Sala Polivalenta din Bucureşti să găzduiască această întalnire, la 11-12 februarie 2017. Romania a retrogradat în al doilea eşalon valoric după ce a fost învinsă la baraj de Germania, cu scorul de 1-4, în luna aprilie. Simona Halep şi colegele sale trebuie să caştige întalnirea din 11-12 februarie 2017 pentru a juca din nou în play-off-ul Grupei Mondiale I. O nouă înfrangere anul viitor ar trimite Romania în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Adversari germani pentru CSM Oradea

Vicecampioana Romaniei la polo, CSM Digi Oradea, va întalni echipa germană Waspo Hannover, în turul trei al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon. Prima manşă va avea loc în Germania, la 26 octombrie, returul fiind programat la Oradea, în 9 noiembrie. Celelalte trei meciuri din turul trei al Ligii Campionilor la polo sunt următoarele: AN Brescia (Italia) – PVK Jadran Herceg Novi (Muntenegru), Primorje Rijeka (Croaţia) – ZF Eger (Ungaria) şi OSC Budapesta (Ungaria) – SM Verona (Italia). CSM Digi Oradea a obţinut calificarea după ce a terminat pe poziţia secundă în grupa din turul doi preliminar, după Primorje Rijeka. în aceeaşi grupă, campioana Romaniei, Steaua Bucureşti, s-a clasat pe ultimul loc şi a ratat calificarea.

Kyrgios merge la psiholog

Tenismenul australian Nick Kyrgios a fost suspendat, ieri, de ATP pentru opt săptămani după comportamentul avut la meciul pierdut, săptămana trecută, cu 3-6, 1-6, în faţa germanului Mischa Zverev, în turul al doilea al turneului de 1.000 de puncte de la Shanghai. Australianul, care a mai primit şi o amendă suplimentară de 25.000 de dolari, a fost suspendat pentru "conduită contrară integrităţii jocului", sancţiunea urmand să expire la 15 ianuarie 2017. Suspendarea ar putea fi redusă la trei săptămani, dacă Kyrgios va intra într-un plan de îngrijire sub îndrumarea unui psiholog sportiv. Nick Kyrgios fusese deja amendat cu 10.000 de dolari pentru că a evoluat "fără efort", cu 5.000 de dolari pentru violenţă verbală în disputa cu un spectator şi cu 1.500 pentru conduită nesportivă. Kyrgios a acceptat, eri, să fie văzut de un psiholog şi astfel să-i fie redusă sancţiunea la trei săptămani, a anunţat Federaţia Australiană de Tenis. În acest caz, australianul aflat pe locul 14 ATP va putea reveni în circuit la 7 noiembrie şi nu la 15 ianuarie 2017 aşa cum s-ar fi întamplat dacă nu accepta să lucreze cu un psiholog.

Suspectul în cazul Gay, arestat

Poliţia americană a anunţat, luni, că l-a arestat pe principalul suspect în cazul uciderii fiicei atletului Tyson Gay, Trinity Gay. Poliţia din Lexington (Kentuchy) l-a arestat pe D'Vonta Middlebrooks, în varstă de 21 de ani, cunoscut justiţiei pentru afacerile cu droguri. Middlebrooks este suspectat că ar fi deschis focul în parcarea unui restaurant, iar un glonţ rătăcit a atins-o pe Trinity Gay, care a decedat mai tarziu la spital. Poliţia a mai reţinut alte două persoane în acest caz, Chazerae Taylor, în varstă de 38 ani, şi fiul său D'Markeo Taylor (19 ani), implicaţi în schimbul de focuri. Fiica sprinterului american Tyson Gay, Trinity Gay (15 ani), a fost împuşcată mortal, duminică dimineaţă, în oraşul Lexington din statul Kentucky. Trinity a fost împuşcată în gat într-un schimb de focuri ce a avut loc în jurul orei locale 04.00 în parcarea unui restaurant şi a decedat la spital

Bunicuţa “ultras”

Alvaro de la Iglesia, arbitru în varstă de 18 ani, a fost agresat de bunica unui fotbalist la finalul unui meci disputat duminică, în campionatul regional de juniori din Spania, informează Marca. Tanărul a fost lovit de femeia în varstă de 60 de ani la partida Puente Castro - Pena, cand a ieşit de pe teren. "La ieşirea de pe teren, o doamnă de 60 de ani mi-a tăiat calea. M-a prins de braţ şi a încercat să mă lovească în faţă. Apoi, m-a lovit de două ori în braţ şi o dată în piept", a declarat arbitrul pentru Marca. Tensiunea a crescut la meci atunci cand arbitrul a eliminat un oficial şi un jucător de la echipa gazdă. însă Alvaro de la Iglesia nu a avut apoi nicio problemă cu cei doi, ci doar la finalul jocului, cu bunica portarului gazdelor. În momentul în care arbitrul a chemat poliţia, femeia părăsise deja stadionul. De la Iglesia a explicat că nepotul femeii care l-a agresat nu i-a creat nicio problemă în timpul meciului, dar femeia l-a insultat constant pe arbitru pe toată durata jocului.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.