Sport

Mutu pune punctul pe i

Ziarul de Vrancea
14 oct 2016 970 vizualizări
Noul manager general este de acord că, la ora actuală, Dinamo nu se poate bate cu Steaua

Noul manager general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, ieri, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare nu poate face transferuri ca rivala FC Steaua, dar se va baza pe o bună organizare şi pe jucătorii talentaţi de la centrul de copii şi juniori. "Transferurile le voi stabili cu Ioan Andone, care îmi va spune de ce are nevoie sau de ce anume nu mai are nevoie. Eu voi încerca să-i fac pe plac, să aducem cat mai mulţi jucători la bugetul pe care îl avem în momentul ăsta şi la ce ne spune domnul Negoiţă să facem. Din afară,  eu credeam că se poate face mult mai mult, dar de aici din interior mi-am dat seama că deja s-au făcut foarte multe şi nu putem să ne batem cu banii domnului Becali, cu transferurile pe care le face. Nu ne permitem, dar ne bazăm pe o organizare foarte bună, pe talentele care vin de la centrele de copii şi juniori, pe experienţa antrenorului şi sperăm ca la sfarşitul sezonului să putem să jucăm în Europa", a declarat Mutu, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial. Fostul internaţional a precizat că la Dinamo este nevoie de sponsori şi de investitori pentru a putea ajunge la nivelul financiar al Stelei. "Dinamo are şanse la titlu, dar real şi la ce ne gandim noi este să lăsăm în spate această luptă cu Steaua, să ne vedem de treaba noastră pentru că Steaua în momentul acesta este la alt nivel faţă de Dinamo. Dinamo trebuie să muncească foarte mult, să lase capul în pămant, să facă un pas în spate şi să-şi dea seama că nu este la acelaşi nivel cu Steaua. Pentru a fi trebuie să muncim, să demonstrăm pe teren, trebuie să demonstreze băieţii, să demonstreze nea Ando. Eu ştiu că presiunea cea mai mare e pe ei. Ne dorim Europa League, ne dorim cupele europene şi să fim pe podium. Trebuie să ne asigurăm că la finalul sezonului vom juca în cupele europene", a explicat el. Mutu a spus că nu s-ar fi opus transferului atacantului Harlem Gnohéré la Steaua, pentru că gandeşte fotbalul ca un business. Mutu va discuta cu jucătorul francez despre viitorul său Fostul internaţional Adrian Mutu este, începand de miercuri, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.