Sport

FC Panciu se înscrie în liga a treia

Dan Chiriac
19 iul 2016 1484 vizualizări
Conducătorii echipei anunţă vă vor fi achitate restanţele financiare şi activitatea în liga a treia va continua

Conducătorii echipei FC Panciu au anunţat că echipa va continua în liga a treia. Formaţia vranceană va trimite azi cererea de înscriere în liga a treia. Astfel, Vrancea va avea o echipă reprezentativă şi în viitorul sezon al ligii a treia. Prin decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 4 iunie 2016, data de începere a ediţiei 2016-2017 a Ligii 3 a fost stabilită pentru 27 august sau 3 septembrie anul curent. În acest sens, Departamentul Competiţii a demarat procesul de înscriere a echipelor participante în noua ediţie de campionat a competiţiei. În conformitate cu dispoziţiile articolului 38 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, cluburile în cauză vor trebui să completeze şi apoi să trimită cererea de înscriere la Departamentul Competiţii. Cererea de înscriere va fi transmisă până la data de 20 iulie. Ca şi în ediţia precedentă de campionat, cluburile din Liga 3 au obligativitatea de a avea în teren pe toată durata jocului trei jucători sub 19 ani. Toţi jucătorii la care se face referire în decizia Comitetului Executiv al FRF din 22 februarie 2016sunt jucători formaţi la nivel naţional. În sezonul 2016-2017, în limita locurilor disponibile, cluburile din Liga I, Liga 2 sau Liga Elitelor îşi pot înscrie o echipă "satelit" în competiţie, cu respectarea unor condiţii obligatorii stabilite în urma şedinţei de Comitet Executiv din martie 2016. Astfel, aceste echipe vor fi obligate să folosească pe toată durata meciului un număr de minimum trei jucători U19 plus cinci jucători U21. În cazul în care această echipă se va retrage după ce s-a înscris oficial în competiţie sau dacă se va retrage sau va fi exclusă în timpul sezonului competiţional, atunci echipa de categorie superioară a clubului din Liga 1 sau 2 va fi penalizată cu nouă puncte. În cazul cluburilor din Liga Elitelor care ajung în această situaţie, acestea nu vor avea dreptul de a mai juca în competiţia Liga Elitelor pentru o perioadă de trei sezoane competiţionale. Conducătorii echipei FC Panciu ne-au confirmat marţi că echipa va continua în liga a treia. Chiar dacă există restanţe finaniciare faţă de jucători, oficiali au spus că acestea vor fi achitate, urmand ca echipa să continue să joace în liga a treia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.