Sport

Steaua s-a întărit de la Timişoara

Ziarul de Vrancea
2 iun 2016 685 vizualizări
Mijocaşul Ovidiu Popescu a semnat cu echipa din Ghencea, de la care Papp şi Varela sunt pe picior de plecare

Finanţatorul Stelei George Becali a anunţat, ieri, transferul jucătorului Ovidiu Popescu, în varstă de 22 de ani, de la retrogradata ACS Poli Timişoara, susţinand că acesta va ajunge astăzi la Bucureşti pentru a face vizita medicală şi a semna contractul cu Steaua. Înainte de realizarea transferului, Becali susţine că s-a sfătuit cu mai mulţi oameni de fotbal, printre care şi Gheorghe Hagi. Becali a dezvăluit că va achita 200.000 de euro pentru jucător, iar tot ce mai lipseşte pentru oficializarea mutării e ca fotbalistul de 22 de ani să treacă vizita medicală. "L-am văzut în urmă cu cateva luni, mi-a plăcut mult de el şi i-am zis lui Mihai Stoica de el. Gică mi-a zis ieri, că am vorbit cu el la Palat, să-l luăm pe Popescu, că e jucător bun. Dacă toţi mi-au zis că e bun şi eu l-am văzut doar într-un sfert de oră, am zis să îl iau. Ei mi-au cerut 400.000 de euro, dar le-am zis că nu dau mai mult de 200.000 de euro. M-am înţeles imediat cu jucătorul şi am făcut actele. Mai e unul, Bărbuţ, dar nu mă interesează", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.  Ovidiu Popescu evoluează la ACS Poli Timişoara din 2014, iar în acest sezon a strans 22 de meciuri, marcand trei goluri.Internaţional sub 21 de ani, Popescu este la bază mijlocaş central, însă este un fotbalist versatil care poate juca pe aproape orice post în linia mediană. Acesta a fost dorit în această vară şi de Dinamo, dar a refuzat propunerea.
În schimb, fundaşii Fernando Varela şi Paul Papp, ar putea pleca de la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Căpitanul Stelei are oferte de la echipe din străinătate, iar Paul Papp i-a cerut permisiunea finanţatorul Stelei să fie lăsat să plece. Cotat la 3 milioane de euro, Fernando Varela a jucat 29 de meciuri în acest sezon pentru Steaua.  ”E posibil să mai luăm un fundaş central, pentru că ne-a sunat impresarul lui Varela să îmi spună că maine ne trimite o ofertă. Dacă îmi convine oferta, îl dau, pentru că mai are un an de contract şi apoi v-a deveni jucător liber”, a declarat Becali la Digi Sport. Pe langă Fernando Varela, Steaua se poate despărţi şi de Paul Papp, fundaş care a jucat în Serie A. Cotat la 1 milion de euro, Paul Papp a venit la Steaua în urmă cu două sezoane, însă în ultimul an şi-a pierdut locul de titular.  ”Papp m-a sunat acum o oră să mă întrebe dacă îl las liber. I-am zis că da. Aşa că trebuie să ne întărim în apărare.” a declarat finanţatorul Stelei la DigiSport.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.