Sport

Cum ar fi mai bine în play-out? Cu Minaur sau Dunărea Călăraşi?

Dan Chiriac
15 mar 2016 716 vizualizări
Echipa de handbal joacă sâmbătă, la ora 18.00, la Călăraşi

Echipa de handbal CSM 2007 Focşani va juca partida din cadrul etapei a 25-a a ligii naţionale, sâmbătă. Oficialii clubului Dunărea Călăraşi au decis ca jocul să înceapă la ora 18.00. În tur, Dunărea s-a impus după un meci pe care l-au dominat în totalitate. Până la finalul sezonului regulat, focşănenii mai au două partide cu echipe din zona play-out, Energia Tg. Jiu– pe teren propriu şi Dunărea Călăraşi în deplasare. CSM Focşani 2007 ar putea produce surprize şi în jocul de la Călăraşi. Antrenorul Viorel Ciubotaru se vor baza la meciul de duminică pe următorii jucători: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Eros, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Focşănenii vin după succesul obţinut runda trecută, 29-26, în partida cu Danibius Galaţi. Focşănenii au acumulat în acest sezon 13 puncte, după cele două victorii cu Galaţiul, succesul cu Minaur Baia Mare şi cele patru puncte (o victorie şi un egal) cu CSM Ploieşti.

Cum arată clasamentul în play-out

Luni seara, Dunărea Călăraşi a învins în deplasare pe Minaur Baia Mare şi s-a apropiat la un singur punct de maramureşeni. Runda următoare, Minaur joacă la Tg. Jiu şi are nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul opt. În cazul în care Minaur ar rămâne în play-off, atunci pe primul loc al play-out-ului se află Dunărea Călăraşi cu 19 puncte. Pe locul doi în play-out este Energia Tg. Jiu cu 16 puncte. Pe locul trei se află CSM Ploieşti cu 14 puncte, dar această echipă şi-a terminat întâlnirile directe cu adversarii din partea inferiaoră a clasamentului. Locul patru revine celor de la HC Vaslui cu 13 puncte, dar vasluienii pot considera că au 16, în condiţiile în care sâmbătă joacă la Galaţi. Focşănenii au zece puncte în acest clasament. Pentru echipa pregătită de Viorel Ciubotaru ar fi avantajos şi ca Minaur să cadă în play-out, condiţii în care focşănenii ar acumula 13 puncte în ierarhie. Numai că ploieştenii ar aduna la rândul lor trei puncte în plus, urmare a victoriei obţinute în faţa băimărenilor. Clasamentul play-out-ului ar arată astfel: Minaur 19p, Tg. Jiu 18p, Ploieşti 17p, Vaslui 13p, Focşani 13p. Focşănenii au nevoie de victorii în partidele cu Dunărea Călăraşi şi Energia Tg. Jiu pentru a spera la evitarea locului 13 ce duce direct în liga a doua. Foarte important este şi rezultatul partidei Energia Tg. Jiu – Minaur, din runda următoare. Vasluienii vor juca cu Danubius Galaţi la finalul acestei săptămâni şi vor acumula, cel mai probabil încă trei puncte în aceste clasamente. (Dan CHIRIAC)

Cum ar arăta clasamentele play-out-ului în cele două variante:
Cu Minaur:
Minaur 19 puncte (mai dispută partida cu Tg. Jiu)
Tg.Jiu 18 puncte (mai dispută partidele cu Minaur şi CSM Focşani)
Ploieşti 17p
Vaslui 16p (dacă învinge la Galaţi)
Focşani 13p (mai dispută partida cu Energia Tg. Jiu)
Cu Dunărea Călăraşi:
Dunărea Călăraşi 19 p (mai dispută partidele cu CSM Focşani şi HC Vaslui)
Energia Tg. Jiu 16p (mai dispută partida cu CSM Focşani)
Vaslui 16p (dacă învinge la Galaţi) (mai dispută partida cu Dunărea Călăraşi)
Ploieşti 14p
Focşani 10p (mai dispută partidele cu Dunărea Călăraşi şi Energia Tg. Jiu).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.