Sport

Arena Naţională se poate deschide

Ziarul de Vrancea
4 mar 2016 1096 vizualizări
Chiar dacă se va întampla acest lucru pe 21 martie, partida amicală Romania - Spania se joacă la Cluj, iar jocul cu Lituania, la Giurgiu

Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, a anunţat că Arena Naţională se va deschide cel mai tarziu pe 21 martie, doar dacă Ministrul Dezvoltării va da o ordonanţă specială.  Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava a făcut anunţul după întalnirea avută cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi şeful LPF, Gino Iorgulescu. "I-am invitat pe reprezentanţii Federaţiei Romane de Fotbal pentru a le prezenta situaţia din cazul National Arena. I-am asigurat că sunt primul care vreau ca stadionul să fie redeschis. În acest moment stadionul nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Am depus la Ministerul Dezvoltării expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia, acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieşit că materialul este compatibil cu legislaţia în vigoare şi pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar. Îi solicit public domnului vicepremier Dancu să grăbească procedurile la minister şi să elibereze agrementul. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obţinerea autorizaţiei. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. în cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluţie pentru a-l redeschide cat mai repede" s scris Răzvan Sava pe contul său de Facebook. Cel mai mare stadion din Romania, Arena Naţională, este închis de patru luni deoarece nu a primit avizul de funcţionare din partea ISU. Dacă se va redeschide în timp util, Arena Naţională ar putea găzdui şi meciul amical programat pe 27 martie împotriva Spaniei, susţin oficialii Primărie, însă FRF a anunţat că jocul cu Lituania (23 martie, ora 20:00) se va disputa la Giurgiu, iar meciul cu Spania (27 martie) se va juca pe Cluj Arena. Selecţionerul Anghel Iordănescu a fost cel care a insistat ca meciul cu Lituania să se dispute la Giurgiu..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.