Sport

Victorie!!! Am invins campioana!!!

Cătălin VLĂDESCU
21 feb 2016 3334 vizualizări
Poţi vedea -după ce parcurgi textul- înregistrarea video a partidei C.S.M. Focşani 2007-H.C.M. Minaur Baia Mare Sursa Badman Vrancea ,alias Dan Badiu.Mulţumim

Echipa de handbal C.S.M. Focşani 2007 a învins în această seară cu scorul de 28-23, la pauza 11-11, campioana en-titre din Liga Naţională, H.C.M. Minaur Baia Mare. În ciuda problemelor serioase de lot din tabăra băimărenilor, prima repriză a fost una extrem de echilibrată. După pauză, antrenorul Viorel Ciubotaru a schimbat aranjarea în teren şi, cu un  Silviu Rotaru în postura de cap limpede în centrul atacului, echipa din Focşani a trecut uşor, uşor la conducerea jocului. Valentin Mocanu a făcut legea pe extrema stângă, focşănenii jucând poate cel mai bun handbal al lor arătat de la începutul campionatului. Cu un public extraordinar în spate, desprinderea la un moment dat pe tabela de marcaj şi la 8 goluri, nu a fost decât o consecinţă firească. Atunci când am ratat în atac, ne-au salvat intervenţiile portarului Emilian Marocico. Pe final băimarenii s-au apropiat la 3 goluri dar, împinsă de la spate de public, echipa Focşaniului a rezistat, punând încă 3 puncte extrem de preţioase în cont. Etapa viitoare echipa noastră se deplasează la Turda pentru confruntarea cu Potaisa din localitate. (C. V.)


Alte imagini surprinse de Catalin Vladescu pot fi vazute AICI.

  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Andrei, acum 2986 zile, 4 ore, 38 minute, 25 secunde
Felicitari baieti! O seara de neuitat!
eu, acum 2986 zile, 5 ore, 42 minute, 44 secunde
A fost un meci superb , o batalie ca de Liga Campionilor . Felicitari !!!!
Drutu P Relu b, acum 2986 zile, 15 ore, 52 minute, 6 secunde
Felicitari copiii !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.