Sport

Auto ZBR a produs marea surpriză la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
31 ian 2016 1082 vizualizări
Campioana ultimelor ediţii a fost eliminată în sferturile de finală, la capătul unui meci spectaculos

Auto ZBR – Vrabister a produs marea surpriză la Cupa Firmelor Vrâncene, după ce a eliminat-o pe Voinţa Deep Serv, campioana ultimelor ediţii. Creditată cu puţine şanse la calificare, echipa condusă de Bogdan Vrabie şi Silviu Vrabie a reuşit un meci excelent în faţa Voinţei. Auto ZBR a adoptat o tactică perfectă, închizând culoarele spre propria poartă şi răspunzând tăios pe contraatac. Aşa s-a născut şi primul gol al partidei reuşit de Ciprian Dumitriu. Acesta a reuşit să puncteze cu capul, un lucru mai puţin întâlnit în jocul la sală. Voinţa a dominat apoi partida şi a reuşit să egaleze în minutul 20, după reuşita de senzaţie a lui Claudiu Mihai. Mulţi au crezut că cei de la Auto ZBR vor ceda fizic, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Florin Stanciu a marcat al doilea gol al celor de la ZBR, iar apoi, defensiva echipei lui Bogdan Vrabie a fost de fier. Bucurie mare la finalul jocului pentru jucătorii echipei învingătoare, dar şi în tribune, acolo unde spectatorii au fost de parte outsiderului. Cu fair-play, la final, Marian Spînu, a recunoscut că adversarul a făcut un meci tactic foarte bun şi a reuşit o victorie frumoasă. Auto ZBR – Vrabister este o echipă cu mulţi jucători exeprimentaţi în componenţă ca Florin Nistor, Liviu Dumitriu, Ciprian Dumitriu, Iulian Negoescu, Octavian Bucătaru, Valentin Toader, Răzvan Sava sau Florin Stanciu. Trebuie remarcaţi şi cei doi portari Gabi Ciubotaru şi Gabi Diaconu, ultimul fiind  îngerul păzitor al echipei în partida de sâmbătă. Echipa este condusă de Silviu Vrabie şi Bogdan Vrabie.  Şi al doilea sfert de finală jucat sâmbătă a fost foarte echilibrat. Partida dintre Pamiro Construct şi Alegria Cîmpineanca a fost decisă după executarea loviturilor de depratajare. Pamiro a condus cu 1-0 şi 2-1, dar Alegria a revenit de fiecare dată, egalând a doua oară cu două minute înainte de final. Meciul s-a decis apoi la penalty-uri, acolo unde Mănăilă şi Covaci au executat pe lângă poarta lui Irimia, iar pentru Pamiro au marcat Avramescu şi Istrate, iar Ganea a ratat. Ultimele două sferturi au avut loc duminică după programul: Sanorom Boloteşti – Champions Pub şi Lăutarii – Mausolelul Mărăşeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.