Sport

Competiţii de volei şi tenis de masă la Cupa 24 ianuarie

Dan Chiriac
25 ian 2016 959 vizualizări
întrecerile au avut loc la Colegiul “Edmond Nicolau”

Ca în fiecare an, catedra de educaţie fizică şi sport din Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” a organizat mai multe manifestări sportive dedicate zilei de 24 ianuarie. Cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vrancea şi a clubului CSM Focşani 2007, în sala de sport a colegiului au avut loc întreceri de volei fete şi tenis de masă băieţi, unde au participat elevi de la Colegiul “Edmond Nicolau”, Liceul de Arte “Gh. Tatarescu”, Colegiul “Gheorghe Asachi”, Colegiul “G.G.Longinescu”, Şcoala Goleşti şi Şcoala “Duiliu Zamfirescu”. Elevii au fost premiaţi cu medalii, cupe, diplome de echipe şi diplome individuale. S-au remarcat la volei Oana Şerbănică, Luciana Miron, Roxana Tudoroiu, Nadia Păun, Ana Maria Preda, Luiza Goia, Ana Maria Ionel, Larisa Răileanu, Denisa Stoica, Elena Sîntion, Ana Maria Coşeriu, Cătălina Mircea şi Oana Perişoară. La tenis de masă, Liceul de Arte, prin profesorul Florin Danciu, a organizat printr-un amplu proiect un campionat la care au participat 60 de elevi. Locul întai a fost ocupat de George Moldoveanu – profesor Florin Danciu, urmat de Claudiu Mihnea – Liceul “G.G. Longinescu” – profesor Cătălin Danciu şi Dănuţ Aioanei – profesor Ionel Ambrosie. Locurile 4-6 au fost premiate cu menţiuni. La aceste manifestări au participat profesorii: Florin şi Cătălin Danciu, Norocel Corcoz, Petru Ittu, Elena Săcăluş, Laurenţiu Manu, Dumitru Bostănaru, Petrică Damian şi Ionel Ambrosie. Competiţia a fost supervizată de inspectorul de specialitate Vica Mincă şi directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu. “A 15-a ediţie a acestei competiţii marchează în primul rand seriozitatea catedralei noastre de educaţiei fizică şi sport de a organiza activităţi sportive extraşcolare. Alături de o educaţie aleasă, pe care elevii trebuie în permanent s-o abordeze, sportul este «făuritor de caractere» şi contribuie la formarea personalităţii lor”, ne-a spus profesorul Ambrosie. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.