Sport

AS United s-a oprit în grupe la Cupa Unirii

Dan Chiriac
19 ian 2016 943 vizualizări
Echipa antrenată de Florin Măzăreanu şi Sabin Voicu a avut o evoluţie bună la Iaşi dar a nimerit în cea mai echilibrată grupă a turneului

AS United Focşani a participat, la final de săptămână, la Cupa Unirii de la Iaşi. Echipa condusă de Florin Măzăreanu şi Sabin Voicu a fost eliminată din grupă, chiar dacă a câştigat două din partidele disputate. Focşănenii au debutat cu dreptul şi s-au impus cu 4-1 în faţa celor de la Dafin Iaşi, echipă în rândul căreia evoluează şi focşăneanul Ionuţ Mohârţă. United s-a impus şi al doilea meci al grupei, cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare în faţa celor de la Souflaki. Focşănenii au pierdut cu 0-2 meciul cu BB Bucureşti. Înainte de ultimul meci din grupă, focşănenii aveau nevoie de un succes în faţa celor de la Torpedo Chişinău. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, dar în optimi au mers moldovenii care s-au impus după loviturile de departajare. Evoluţia focşănenilor este de apreciat, chiar dacă nu s-a reuşit calificarea în fazele eliminatorii. Focşănenii au acumulat şase puncte şi ar fi meritat să meargă în optimi, în condiţiile în care, din alte grupe, s-au calificat echipe cu câte patru sau cinci puncte.

Auto Driver a luat cupa

Echipa Premiersoft Auto Driver Iaşi a câştigat ediţia a VI-a a Cupei Unirii la minifotbal, disputată pe terenurile Magic din Campusul Tudor Vladimirescu. După o luptă strânsă, Auto Driver s-a impus în finală cu scorul de 2-1 (1-1) în faţa unei alte formaţii ieşene, Imperium EBS, golurile fiind marcate de Bogdan Chiper şi Radu Pisică, respectiv Ciprian Brighiu. Pe locul 3 s-a clasat echipa Tazzmanschaft Bucureşti, iar pe 4 – Neatza şi Prietenii Bucureşti. În semifinale, Premiersoft Auto Driver a învins cu 3-0 echipa Tazzmanschaft, în timp ce Imperium EBS s-a impus cu 3-0 la masa verde în faţa echipei Neatza şi Prietenii. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, iar la loviturile de departajare s-a ajuns la scorul de 7-7, moment în care bucureştenii s-au retras de pe teren după ce arbitrul a dictat repetarea unei lovituri a echipei ieşene. Conform regulamentului, arbitrul a decis ca echipa Imperium EBS să câştige la masa verde cu scorul de 3-0. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Giancarlo Antognoni, fostul jucător al Fiorentinei şi al naţionalei Italiei, Ilie Balaci, Sorin Iacoban, Dan Cojocaru şi Paul Costaş. În afara trofeelor şi a diplomelor acordate primelor patru clasate, au mai fost acordate următoarele premii: Cel mai bun jucător al turneului: Vincent Toma (Neatza şi Prietenii Bucureşti), Cel mai bun portar: Bogdan Rădulescu (Tazzmaschaft Bucureşti), MVP-ul finalei: Ciprian Brighiu (Imperium EBS Iaşi), Premiul fair-play: echipa Colosseum 2005 Iaşi, Premii de excelenţă: Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.