Sport

Voleibalistele au terminat turul pe locul doi

Dan Chiriac
7 dec 2015 538 vizualizări
Următorul meci va fi pe 16 ianuarie, pe teren propriu cu Tomis Constanţa

Echipa de volei de la CSM Focşani 2007 a terminat anul 2015 pe poziţia a doua, în Divizia A 2 de volei feminin. Focşănencele se menţin pe locurile fruntaşe şi încearcă să obţină calificarea la turneul de baraj pentru promovare în liga întai. În ultimul meci din acest an, focşănencele au fost depăşite cu 3-0 de SCM Piteşti, una dintre candidatele declarate la promovarea în prima divizie a ţării. În tur, la Focşani, CSM a caştigat tot cu 3-0, însă cu o diferenţă de puncte mai mare decât cea înregistrată pe foaia de joc la finalul meciului de la Piteşti. Cu acelaşi număr de puncte – 12, cu setaveraj identic, şi cu avantajul punctajului superior, elevele profesorului Marian Rădulescu vor intra în ultimele patru etape ale sezonului regulat de pe locul al doilea şi vor avea următorul joc pe teren propriu, la 16 ianuarie 2016, cu CS Top Volei 05 Constanţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.