Sport

Cupa Fair-Play a debutat cu meciuri frumoase

Dan Chiriac
6 dec 2015 788 vizualizări
Sâmbătă, la Sala Polivalentă din Focşani, a debutat Cupa Fair-Play pentru old-boys. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1976) şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, conduse de Jani Oltianu.

La startul întrecerilor s-au înscris echipele: GS Mobile, Poliţia Soveja, Amicii Center Vet, Hunters, Pinola, Finanţe, Vrancea Media, Valstef Trans. GS Mobile a obţinut o victorie clară în faţa celor de la Vrancea Media. Candidate la câştigarea trofeului, Soveja şi Amicii Center Vet au debutat cu stângul în turneul de la Polivalentă. Poliţia şi Pinola s-au întâlnit în cel mai interesant duel al zilei. Cele două formaţii au oferit în ultimii ani, de fiecare dată când s-au întâlnit, dueluri foarte echilibrate. Bercaru – 4 goluri şi Ciolpan 2 au asigurat victoria meritată a poliţiştilor. Primele patru clasate la finalul sezonului regulat se vor califica în semifinale, după sistemul 1-4, 2-3. De asemnea, echipele clasate pe locurile 5-8 vor juca în play-out, tot după sistemul eliminatoriu, cu semifinale şi finale. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor:

Poliţia – Pinola 6-4
GS Mobile – Vrancea Media 9-1
Valstef – Soveja 3-3
Amicii Center Vet – Finanţe 5-7
Hunters a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Jan, acum 3070 zile, 13 ore, 45 minute, 55 secunde
Daca ar avea si arbitri corecti ar si mai frumos.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.