Sport

Programul handbalistelor în Liga Campionilor

Ziarul de Vrancea
23 nov 2015 542 vizualizări
HCM Baia Mare joacă primul meci cu franţuzoaicele de la Fleury-Loiret, iar CSM Bucureşti va porni cu Vardar Skopje

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucureşti, va debuta în grupa a doua principală a Ligii Campionilor, cu HC Vardar, iar vicecampioana HCM Baia Mare, cu Fleury Loiret, în grupa I, între 8-10 ianuarie 2016. Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, ieri, programul meciurilor din cele două grupe principale ale Ligii Campionilor la feminin. Astfel, în grupa 1, HCM Baia Mare va începe partidele fără niciun punct acumulat anterior în grupele preliminare, prima partidă programată fiind cu echipa franceză Fleury Loiret, între 8-10 ianuarie. În grupa I, HCM va mai juca în compania formaţiilor Thüringer HC (Germania) şi FTC Budapesta, meciurile fiind programate în sistem tur-retur. Din grupa I mai fac parte echipele Rostov Don şi Larvik HK, cu care HCM a jucat în faza anterioară a competiţiei. De asemenea, în grupa a doua, campioana Romaniei, CSM Bucureşti, va porni de pe locul secund, cu 5 puncte, iar prima partidă va fi în compania echipei macedonene HC Vardar, tot între 8-10 ianuarie. CSM va mai evolua cu FC Midtjylland (Danemarca) şi Györ ETO (Ungaria), din grupa 2 mai făcand parte Buducnost şi IK Savehöf.  Meciurile se vor juca tur-retur, pană la finalul lunii februarie, cand primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Înaintea începerii partidelor din grupele principale, pe primele trei locuri în clasamentul golgeterilor se află Allison Pineau (HCM Baia Mare-45 goluri), Katarina Bulatovic (Buducnost-38) şi Cristina Neagu (Buducnost-37).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.