Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Toţi stranierii confirmaţi

Ziarul de Vrancea
6 nov 2015 922 vizualizări
Jucătorii romani care evoluează la cluburi din străinătate, anunţaţi iniţal că fac parte din lot pentru partida amicală cu Italia, au fost confirmaţi de către selecţionerul Anghel Iordănescu, informează site-ul oficial al Federaţiei Romane de Fotbal.

Stranierii convocaţi de Anghel Iordănescu pentru partida amicală cu Italia sunt următorii: Tătăruşanu, Pantilimon (portari), Măţel, Chiricheş, Grigore, Moţi, Raţ (fundaşi), Pintilii, Prepeliţă, Hoban, Sanmartean, Torje, Maxim (mijlocaşi), Stancu, Keşeru, Andone (atacaţi).  Lotul complet va fi anunţat maine seară, după ultimul joc al zilei în Liga I. Echipa Romaniei va întalni Italia în 17 noiembrie, de la ora 21.45, la Bologna.

Voleibalişti romani în Cupele Europene

Campioana Romaniei la volei masculin, Tomis Constanţa, a fost învinsă, în deplasare, de formaţia belgiană Volley Asse-Lennik, cu scorul de 2-3 (-26, 23, -13, 21, -10), în primul meci din grupa G a Ligii Campionilor. În cealaltă partidă din grupa G, Asseco Resovia (Polonia) a învins, cu scorul de 3-0 (16, 17, 19), echipa elveţiană Dragons Lugano. Constănţenii vor juca următorul meci pe teren propriu cu formaţia poloneză.  Echipa de volei masculin SCM U Craiova a învins, în deplasare, formaţia cehă Fatra Zlin, cu scorul de 3-0 (19, 18, 22) în manşa tur din 16-imile Cupei CEV. Scorul pe seturi a fost 19-25, 18-25, 22-25, după 74 minute de joc.  În aceeaşi fază a Cupei CEV, Galatasaray Istanbul a învins cu 3-1 (-22, 20, 13, 19) echipa olei Municipal Zalău. Meciurile retur sunt programate tot în 18 noiembrie.

Neymar nu se uită la TV

Fotbalistul echipei FC Barcelona, brazilianul Neymar, a declarat, ieri, că nu nu-i place să urmărească meciuri de fotbal la televizor, subliniind că nu a văzut niciodată în întregime o partidă a formaţiei Real Madrid. "Nu m-am uitat niciodată la un meci al echipei Real Madrid în totalitate. Nu e vorba de Madrid, dar nu-mi place să mă uit la TV la meciuri. Uneori mai vin prietenii la mine, ne mai uităm puţin, dar apoi renunţ. Nu mă mai uit nici la Santos (fosta echipă), poate doar dacă este o finală sau un meci important", a afirmat Neymar. FC Barcelona joacă în acest weekend cu Villarreal, în etapa a XI-a a campionatului Spaniei.

CM de handbal, în Egipt

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) s-a reunit, ieri,  la Soci (Rusia), iar printre deciziile luate se numără şi cele privind acorddarea dreptului de găzduire a ediţiilor din 2021 şi 2023 a CM masculin.  Astfel, ediţia din 2021 va avea loc în Egipt, iar cea din 2023 în Polonia şi Suedia.Pentru Egipt este a doua oară cand găzduieşte un Campionat Mondial, după cel din 1999, în timp ce pentru Polonia este o premieră, Suedia fiind anterior gazdă a mai multor ediţii. În Polonia va avea loc, în ianuarie 2016, Campionatul European.  Campionatul Mondial din 2017 va avea loc în Franţa, în preliminariile începute în această lună fiind angrenată şi naţionala Romaniei, iar ediţia din 2019 va avea loc în Germania şi Danemarca.

Lokomotiv, în anchetă

UEFA a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a deschis proceduri disciplinare după meciul Beşiktaş - Lokomotiv Moscova, scor 1-1, disputat în grupele Ligii Europa. Gruparea Beşiktaş este vizată de o procedură pentru blocarea scărilor, aprinderea de torţe şi lacune în organizare (tentativă de intrare pe teren a suporterilor echipei Lokomotiv). Clubul Lokomotiv Moscova este vizat de o procedură pentru comportamentul necorespunzător al suporterilor şi tentativa fanilor săi de intrare pe teren. Cazul va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA la 19 noiembrie.

Finală africană la CM under 17

Reprezentativele Nigeriei şi statului Mali s-au calificat în finala Campionatului Mondial under-17 din Chile, după ce au învins, joi seară, selecţionatele Mexicului, respectiv Belgiei. Nigeria a trecut de Mexic, scor 4-2, iar Mali a învins Belgia, scor 3-1. Finala va avea loc duminică.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.