Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: S-a întors Ioniţă I

Ziarul de Vrancea
3 nov 2015 449 vizualizări
Gruparea FC Voluntari l-a transferat, ieri, pe atacantul Alexandru Ioniţă, care a evoluat ultima oară la AEL Limassol, acesta semnand un contract valabil pană la finalul sezonului cu opţiune de prelungire, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul de imagine al clubului ilfovean, Lucian Ionescu.

În varstă de 26 de ani, Alexandru Ioniţă a venit din postura de jucător liber după rezilierea contractului cu AEL Limassol din 31 august. Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa de pană la acum la Rapid, Rocar Bucureşti, FC Köln şi Orduspor.

Viitorul joacă astăzi în Youth League

Arbitrul bosniac Irfan Peljto va conduce la centru meciul dintre echipa cehă FK Pribarm şi formaţia FC Viitorul, din prima manşă a turului doi al UEFA Youth League, competiţie rezervată formaţiilor cu jucători sub 19 ani, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. Partida tur dintre FK Pribarm - FC Viitorul, din turul doi la UEFA Youth League, se va disputa atăzi, de la ora 18.00. Arbitrul Marius Avram a  condus la centru partida dintre echipa olandeză PSV Eindhoven şi formaţia germană VfL Wolfsburg, din etapa a patra a grupei B a UEFA Youth League.

Hagi şi Rednic au vrut amanare

Antrenorii Gheorghe Hagi (FC Viitorul) şi Mircea Rednic (Dinamo Bucureşti) au declarat, că meciurile din etapa a XVI-a a Ligii I trebuia amanate în urma deciziei Guvernului de a decreta trei zile de doliu naţional după tragedia de la clubul Colectiv din Capitală. "E păcat, e o mare tragedie. E păcat de cei tineri. Noi ar trebui să finanţăm, ar trebui să avem spitale. Am un jucător, Iacob Paul, care de la o apendicită a stat trei luni pentru că s-a infectat. Ar trebui să investim, să ne canalizăm priorităţile", a spus Hagi. "Meciurile astea nu trebuiau să se joace la situaţia în care este acum Romania. Am văzut că şi cei de la Viitorul erau destul de afectaţi şi nu pot spune că din cauza asta am pierdut astăzi", a afirmat Rednic. Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-5 (0-1) de formaţia FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I. În incendiul de vineri seară din Clubul Colectiv au murit 31 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

A reînceput procesul lui Pistorius

Rejudecarea în apel a procesului campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius a început, ieri, la Bloemfontein, în absenţa sportivului, dar în prezenţa lui June Steenkamp, mama victimei Reeva Steenkamp. Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea prietenei sale Reeva Steenkamp, a fost eliberat, la 19 octombrie, şi va avea un regim de arest la domiciliu. Atletul va sta la locuinţa unchiului său Arnold Pistorius de la Pretoria, a afirmat Anneliese Burgess, purtătoarea de cuvant a familiei. Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie 2014, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.

Albertosi îl laudă pe Tătăruşanu

Fostul portar al echipei AC Fiorentina, Enrico Albertosi, a declarat, ieri, că internaţionalul roman Ciprian Tătăruşanu a demonstrat că este la un nivel înalt şi a precizat că formaţia pregătită de Paulo Sousa poate fi surpriza sezonului în campionatul Italiei. “Îmi place că Fiorentina este în fruntea clasamentului din Serie A. Joacă un fotbal modern şi plăcut ochiului. în meciurile cu Napoli şi Roma, Fiorentina a ratat multe ocazii şi din această cauză nu s-a desprins în clasament. Fiorentina nu este luată în seamă de Inter Milano, Napoli şi Roma, dar e mai bine aşa. Poate fi surpriza sezonului, această echipă poate lupta la titlu. Tătăruşanu a demonstrat că este la un nivel înalt. Este extrem de concentrat pe toată durata partidelor. Dacă ar mai avea un mijlocaş şi un fundaş de calitate, această echipă ar deveni excepţională", a spus Albertosi. Enrico Albertosi, în varstă de 76 de ani, a evoluat pentru AC Fiorentina în perioada 1958-1968, a caştigat Campionatul European cu naţionala Italiei în 1968 şi a fost vicecampion mondial în 1970.

Sheringham reintră în teren

Fostul internaţional englez Teddy Sheringham ar putea reveni pe teren la varsta de 49 de ani, cu ocazia meciului pe care echipa Stevenage, unde ocupă funcţia de antrenor principal, o va disputa în Herts Senior Cup, a anunţat, site-ul calciomercato.com. Conform sursei citate, Sheringham a acceptat oferta conducătorilor clubului de a se înregistra şi ca jucător, la fel ca şi secundul său Kevin Watson (41 de ani). Formaţia Stevenage, care activează în liga a patra engleză, va întalni echipa Welwyn Garden City în Herts Senior Cup. Teddy Sheringham, în varstă de 49 de ani, s-a retras din activitatea de jucător la finalul sezonului 2007-2008, după ce a evoluat în cariera sa la formaţiile Millwall, Aldershot, Djurgårdens IF, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United, Portsmouth, West Ham United şi Colchester United. Aflat la prima experienţă ca antrenor, Sheringham a preluat-o pe Stevenage la 21 mai.

Un nou antrenor la Timişoara

Tehnicianul sarb Milorad Perovic este noul antrenor al echipei de baschet masculin BC Timişoara, care a fost condusă în primele şase etape de Nenad Markovici acesta urmand să devină secund. Potrivit anunţului clubului BC Timişoara, Milorad Perovic este noul antrenor principal și va fi secondat de Cristian Bota şi  Nenad Markovic, cel din urmă conducand echipa în primele șase etape ale sezonului.  Milorad Perovic nu este la prima experienţă pe banca tehnică a timişorenilor, el fiind antrenor secund, între august 2011 şi martie 2012, cand a lucrat cu tehnicianul Predrag Badnjarevic.  Perovici (55 de ani) va debuta pe banca celor de la BC Timişoara, sambătă, pe teren propriu, în meciul cu Gaz Metan Mediaş. În Romania, Milorad Perovic a mai condus echipele Rapid Bucureşti şi CSU Cuadripol Braşov.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.