Sport

Vrabia mălai visează

Ziarul de Vrancea
29 sep 2015 692 vizualizări
Mutu speră că va fi convocat la naţională în urma evoluţiilor din campionatul indian

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat site-ului sport360.com, că speră să evolueze la Campionatul European din 2016, chiar dacă el joacă în prima ligă indiană, la Pune City, după un an în care a fost departe de teren. "Am discutat recent cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi mi-a spus că se gandeşte la mine pentru Campionatul European, chiar dacă joc la Pune. Este o mare motivaţie pentru mine, sunt foarte serios. Este campania mea de revenire şi începe în India urmand să se încheie în decembrie. Apoi va trebui să găsesc un alt club", a afirmat Mutu. Adrian Mutu a jucat ultima oară pentru naţională în martie 2013, la meciul cu Olanda, de la Amsterdam, scor 0-4.
Pentru Mutu, prezenţa la Pune reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale carierei: "Nu va fi uşor. M-am antrenat din greu, am discutat tot timpul cu oficialii de aici pentru le înţelege filosofia şi cererile şi sunt decis să dau totul. Am avut oferte de la cluburi europene. Dar unul dintre motivele pentru care am ales să vin în India este că au fost foarte drăguţi cu mine, în ciuda faptului că nu am putut veni anul trecut din cauza unei probleme birocratice. S-au purtat foarte bine şi am apreciat acest lucru". Mutu va evolua în India alături de jucători precum Didier Zokora, Tuncay Sanli sau Nick Shorey. Echipa sa va fi antrenată de David Platt. "David este un manager extrem de experimentat şi jucătorii din echipa mea sunt foarte buni. Avem o echipă bună, putem caştiga titlul dacă avem evoluţii constante. Un alt lucru bun este că mă voi întalni cu prietenii mei John-Arne Riise, Nicolas Anelka şi Roberto Carlos, cand echipele noastre vor fi adversare. Cred că aceşti jucători vor ajuta liga indiană, mai ales datorită experienţei lor. Eu îmi doresc să am un sezon bun, să fiu apt, să marchez goluri şi să îmi ajut echipa să caştige titlul". A doua ediţie a campionatului profesionist indian va începe sambătă. FC Pune va evolua, luni, pe teren propriu, cu Mumbai City.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.