Sport

Online Tourism, învingătoare la Cupa Sanorom

Dan Chiriac
14 sep 2015 573 vizualizări
Online Tourism - Km 0 a învins în finală, scor 4-2, pe Auto Vip u finala mică a revenit celor de la Casa Panciu Online Tourism - Km 0 este câştigătoarea Cupei Sanorom la minifotbal.

Echipa din Focşani s-a impus în finală, scor 4-2, în faţa celor de la Auto Vip. Meciul a fost echilibrat în prima repriză, când cele două echipe s-au aflat la egalitate. Valentin Ion şi Sergiu Sava au marcat pentru Online, în timp ce adversarii au punctat prin Niţă şi Goia. Soarta partidei a fost decisă în repriza secundă, după reuşitele lui Valentin Ion şi Stanciu. În finala mică, Casa Panciu a trecut cu scorul de 9-3 de Foresta Broşteni. Cel mai echilibrat meci al zilei de duminică a fost însă meciul din semifinale dintre Online Tourism şi Casa Panciu. Prima echipă s-a impus după executarea loviturilor de departajare. În finala din play-out, Pantzer Vidra a trecut cu 6-2 de FC Jariştea. La final, organizatorii, Romică şi Luminiţa Corozanu, au oferit premii, după cum urmează: locul I 3.000 lei, locul II 2.000 lei şi locul III 1.000 lei. La play out locul I 500 lei, locul II 250lei, locul III 100 lei. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.